دکتر مجید فقیه، رئیس مرکز تحقیقات پلیس امنیت اخلاقی با بیان این مطلب به خبرنگار فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: فرهنگ استفاده از تلفن همراه شرایط خاصی را می طلبد و نیازمند آموزش های رسانه ای در کشور است.
وی افزود: متأسفانه در بسیاری از موارد براثر استفاده نادرست از فناوری های نوین مانند بلوتوث خانواده ها منتشر شده و اطلاعات خصوصی افراد با استفاده از بلوتوث منتشر شد و در اختیار عموم قرار گرفته است.
*تلفن همراه مهمترین ابزار برای تحقق دولت الکترونیک است
دکتر فقیه در ادامه بیان داشت: با توجه به اینکه تلفن همراه یکی از رایج ترین وسایل الکترونیکی است استفاده از آن نیاز به آموزش ندارد و ایجاد زیرساخت های آن ارزان تر از اینترنت است.
وی ایجاد دولت الکترونیک را یک الزام و ضرورت عنوان کرد و گفت: برای حکومت بر جامعه اطلاعاتی و مدیریت بر آن نیاز به خلق دولت الکترونیک است و نمی توان با ساختار سنتی بر جامعه اطلاعاتی حکومت کرد.
فقیه با اشاره به اینکه دولت الکترونیک یعنی دولت قابل دسترس، کارا و پاسخگو ادامه داد: نیروی انتظامی در ایجاد دولت الکترونیک پیشتاز و پیشاهنگ بوده است.
وی با اشاره به ایجاد دفاتر پلیس 10+ و صدور گذرنامه الکترونیکی اذعان داشت: با ایجاد دفاتر پلیس 10+ کانال های الکترونیک بین مردم و دولت ایجاد شد.
وی با بیان اینکه استفاده از فناوری های نوین در کنار مزایا تهدیدهایی نیز دارد خاطرنشان ساخت؛نیروی انتظامی از این تهدیدها غافل نبوده و پلیس فتا را در سال گذشته تأسیس نمود که دادسرای مبارزه با جرائم رایانه ای و پلیس امنیت اخلاقی نیز از دیگر مراکز مقابله با تهدید های امنیتی در فضای سایبری است./ح