بخشی از ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه‌های کشور بدون استفاده مانده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: با اتصال هرچه سریعتر خط لوله گوره - جاسک به پالایشگاه بندرعباس برای تأمین خوراک پایدار، امکان تولید حداکثری بنزین و دیگر فرآورده‌های نفتی فراهم خواهد شد. 

محمدصادق عظیمی‌فر روز چهارشنبه، ۲۱ شهریور در نخستین سفر کاری خود به بندرعباس ضمن بازدید از پروژه‌های مجتمع پالایش نفت بندرعباس در نشستی گفت: امروز صنعت پالایش کشور درگیر چالش‌ها و مسائل مهم و عدیده‌ای است که سه چالش‌ اصلی  آن ناترازی تولید و مصرف، عدم تکمیل زنجیره ارزش و دیگری حکمرانی صنعت پالایش است.

وی با اشاره به این که در بحث ناترازی تأکید بر افزایش تولید و تأمین خوراک است و در بحث تکمیل زنجیره ارزش، طرح‌های کیفی‌سازی و تکمیل زنجیره ارزش مطرح است، افزود: در بحث ناترازی اگر چه پالایشگاه بندرعباس و دیگر پالایشگاه‌ها در بخش تولید به خوبی ایفای ماموریت می‌کنند، اما با بررسی‌هایی که با همکاران انجام دادیم، می‌توان گفت توان بیشتری در صنعت پالایش وجود دارد که که در کنار مدیریت مصرف، می‌توان ناترازی را از بعد عرضه تا حدی مدیریت کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تأکید کرد: در پالایشگاه بندرعباس اصلی‌ترین عاملی که باعث شده است تولید کافی نداشته باشیم،‌ وقفه در دریافت خوراک به دلیل انتقال خوراک بندرعباس توسط کشتی است. تدبیری که برای این موضوع اتخاذ شده، دریافت خوراک از خط لوله گوره - جاسک است که برای پایداری دریافت خوراک باید هر چه زودتر این اتصال انجام شود؛ همین اتفاق حدود ۲۰ الی ۳۰ هزار بشکه کاهش تولید ناشی از وقفه دریافت خوراک را جبران و علاوه بر آن بنزین و فرآورده‌های بیشتر تولید می‌شود.

عظیمی‌فر گفت: بحث ایفای مسؤولیت اجتماعی و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی، یکی از اولویت‌های صنعت پالایش است که در بندرعباس در این حوزه به خوبی عمل شده است و رضایتمندی خوبی در این زمینه دارد، اما در بحث ظرفیت نیروهای بومی در رده‌های مختلف به ویژه رده‌های مدیریتی،‌ امیدواریم که شاخص‌ها رشد پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان را در پیام رسان های داخلی دنبال کنید:
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.