هوشیار اظهار کرد: پروژه فیبر نوری از سال ۱۴۰۱ در سطح شهر تبریز آغاز شده و تاکنون شهرداری تبریز با اجرای ۲۲۰ کیلومتر از این طرح گام محکمی در مسیر هوشمندسازی برداشته است.
شهردار تبریز از آغاز گام جدید این پروژه با هدف گذاری ۵۰۰ کیلومتری فیبر نوری خبر داد و افزود: در پروژه جدید زیرساختی یکپارچه در سطح شهر برای شرکتهای FCP (شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنت درب منازل) فراهم خواهد شد تا از آسیب رساندن به آسفالت سطح شهر توسط شرکتهای متفاوت جلوگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: هدف از این پروژه فراهم ساختن زیرساخت لازم برای فیبرنوری شهر تبریز است و از مزایای پروژه مذکور در مرحله اول اتصال ساختمانهای شهرداری جهت ارائه خدماتی پایدار با ظرفیت بالا در حوزه مدیریت شهری برای شهروندان است.
شهردار تبریز با اشاره به مزایای اجرای این پروژه یادآور شد: هدف از فراهم ساختن زیرساخت شهر هوشمند رساندن فیبرنوری به درب منازل برای بهرهمندی از خدمات پهنای باند اینترنت، در اختیار گذاشتن سامانههای هوشمند در حوزه حمل و نقل عمومی و مدیریت ترافیک توسط شرکتهای حائز شرایط به شهروندان است.
هوشیار با بیان اینکه شهرداری تبریز از ۲ سال پیش اقداماتی را به صورت ویژه در حوزه هوشمندسازی شهر و ارائه خدمات هوشمند آغاز کرده است تصریح کرد: توسعه فیبر نوری تا درب منازل، راهاندازی اپلیکیشن تبریز، سیستم شهروندسپاری خدمات شهرسازی و نصب دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی و کنترل ترافیک از جمله خدمات مهم شهرداری تبریز در توسعه شهر هوشمند است.