همزمان با افزایش تولید و تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن و افزایش قدرت خرید متقاضیان مسکن شاهد رونق بازار مسکن خواهیم بود که در این بین هوشنگ طالع،کارشناس اقتصادی مسکن با بیان اینکه موضوع مسکن و مسائل مرتبط با آن دارای جهات گوناگونی است که همه آنها را باید با هم دید گفت: بسیاری از این گونه مسائل، لزوما اقتصادبنیان نیست و ریشه در جوانب دیگر از جمله ساختار اداری و سازمانی تا مسائل گوناگون دیگر دارد.
وی ادامه داد: مجالس قانونگذاری باید از تصویب شتاب زده قوانین خودداری و برای وضع هر مقرره ای دقت، مطالعه و تامل کافی کنند.
همچنین سعید باقری دیگر کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه کشور ایران برای سرمایه گذاری در بازار مسکن بسیار مناسب است گفت: بازار مسکن از آبان ماه وارد رونق و شاید افزایش قیمت هم شود .
در ادامه بهنام ملکی، اقتصاددان به موارد مهمی در حوزه مسکن اشاره کرد و بیان کرد: انتقال پایتخت اداری و قضایی از تهران، توجه جدی تر به آمایش سرزمینی و استفاده درست از نظریات کارشناسان از جمله موارد مهم در موضوع مسکن است .
مجید گودرزی، تحلیلگر اقتصادی با ابراز تاسف از وضعیت مسکن در ایران و فشار زیادی که روی دوش مستاجران است، از رها بودن این بازار و عدم کنترل آن انتقاد کرد.
کارشناس مسکن اظهار داشت: نمی توان در نسخه نویسی اقتصادی یک بعدی نگریست. بلکه باید دید هر قانون چه تاثیر اقتصادی در پی خواهد داشت. برای بحث مسکن و ارائه پیشنهادات نیز باید به همه تبعات و تاثیرات هر قانون پیشنهادی در صورت تصویب توجه کرد.
در ادامه محمد رسولی کارشناس تحلیل بازار مسکن گفت: بازار مسکن با نوسان مواجه شده است و در اين بین برای کاهش اثرگذاری نوسانات باید برنامه ریزی دقیق تری را در دستور کار قرار داد.
وی یاد آور شد: سه محور اصلی شامل، نقش مسکن در اقتصاد ایران، رکود یا رونق بازار مسکن در ایران و پیش بینی قیمت و رونق مسکن در شش ماهه دوم سال با برنامه ریزی دقیق و تحلیل داده های روز امکان پذیر است.