مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: امسال ۶ هزار هکتار از محصولات زراعی از جمله سبزی، صیفی و جالیزی به صورت نشایی در استان کشت شد.

مسیح اله محمدی با بیان اینکه بهره گیری از روش های نوین در کشت و تولید اکثر محصولات زراعی در دستور کار قرار دارد، گفت: کشت محصولات با روش های نوین موجب کاهش مصرف بذر از یک سوم تا یک ششم در هکتار می شود.

وی اظهار داشت: افزایش قابل توجه عملکرد، بهره وری مصرف و کاهش سه برابری مصرف آب، کاهش ۲۵ درصدی طول دوره رشد و به دنبال آن افزایش بهره وری استفاده از زمین در تناوب کشت، کاهش عملیات داشت و سایر هزینه های کارگری و نهاده، برداشت به موقع محصول و تامین بازار از مزیت های کشت نشایی نسبت به کشت مستقیم بذر است.

محمدی تاکید کرد: کشت نشایی محصولات زراعی می تواند از جهاتی یک انقلاب کشاورزی به حساب آید.

سالانه ۲ میلیون و ۲۸۹ هزار تن انواع محصولات زراعی، ۵۸۰ هزار تن محصولات باغی، ۲۴۹ هزار تن فراورده های دامی و ۱۸ هزار تن آبزی‌ با بیش از ۱۰۰ هزار نفر بهره بردار در ۸۳۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.