علی باستین در آیین افتتاح دو اقامتگاه سنتی در بافت تاریخی شهر بوشهر اظهار داشت: وجود اقامتگاه از مهمترین زیرساختهای توسعه صنعت گردشگری به شمار میرود و استان بوشهر طی سه سال اخیر در ایجاد و توسعه مراکز اقامتی، رشد محسوسی داشته است.
وی افزود: بافت تاریخی بوشهر، ظرفیت مناسبی برای ایجاد اقامتگاههای سنتی و هتلبوتیک است و طی سالهای اخیر متقاضیان زیادی برای اجرای این طرحها وجود داشته است.
معاون اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر در احیای بافت تاریخی و ایجاد اقامت گاههای سنتی (هتلبوتیک) نقشی غیر قابل انکار داشته و نتایج خوبی نیز به دست آورده است.
باستین تصریح کرد: اکنون ۱۳ بنای تاریخی برای احیاء و مرمت و باززندهسازی در بافت تاریخی بوشهر در دست اجرا داریم که ظرفیت مناسبی برای ساخت هتل و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان بومی است.
وی اضافه کرد: دو اقامتگاه سنتی با زیربنای بالغ بر ۱۰۰۰ متر مربع و سرمایه گذاری بیش از ۷۰ میلیارد تومان در شهر بوشهر مورد بهره برداری قرار گرفت که مجموعا ۲۷ شغل جدید ایجاد شده است.
معاون اقتصادی استاندار بوشهر افزود: ۱۸ اتاق با ۵۰ تخت اقامتی در این ۲ مجموعه هتلبوتیک به ظرفیت استان اضافه شد.
باستین بیان کرد: در صورتی که شهروندان قصد تبدیل بناهای تاریخی به اقامتگاه سنتی را دارند، هم در صدور مجوز و هم پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، همکاری لازم را انجام خواهد شد.