تولید گوشت شترمرغ در مزارع پرورش روستای سرزه خاروک بخش شمیل بندرعباس آغاز شد.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل بندرعباس گفت: از شهریور ماه بطور متوسط ماهانه ۴۰ قطعه شترمرغ برای تامین گوشت استان روانه بازار می‌شود که ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

مریم فامیل پیش بینی کرد امسال ده تن گوشت شترمرغ در مزارع پرورش روستای سرزه خاروک بخش شمیل تولید شود.

وی گفت: هم اکنون ۱۳۰ قطعه پرواری و ۳۶ قطعه مولد در مزارع پرورش شتر مرغ روستای سرزه خارک بخش شمیل وجود دارد.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل بندرعباس گفت: شترمرغ پرواری علاوه بر تامین بازار استان به استان‌های اصفهان، یزد و فارس نیز ارسال می‌شود.

فامیل افزود: روستا‌های سرزه خاروک و حسین آباد مهمترین مزارع پرورش شترمرغ پرواری در این بخش است.

وی گفت: وزن هر کدام از شتر مرغ‌های پرواری حدود ۸۰ کیلوگرم است.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل بندرعباس گفت: گوشت شترمرغ سرشار از آهن، پروتئین امگا ۳ و دارای ویتامین‌های B ۶ و B ۱۲، روی و فسفر است و برای رژیم لاغری توصیه می‌شود.

فامیل افزود: از پوست شترمرغ بدلیل تراکم بالا و نازکی آن جز گران‌ترین چرم در صنایع چرم سازی بکار می‌رود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.