حیدر داوودیان مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران از بهرهبرداری و کلنگزنی ۱۲ طرح زیرساختی این شرکت در هفته دولت خبر داد و گفت: ۴۹۷ میلیارد ریال طرح در قالب پروژههای حفاظت و ساماندهی رودخانهها و اجرای سازههای تامین آب کشاورزی مازندران در هفته دولت امسال کلنگزنی و بهرهبرداری میشود.
او افزود: امسال همزمان با هفته دولت ۸ طرح زیرساختی این شرکت به بهرهبرداری میرسد و عملیات اجرایی چهار طرح عمرانی هم کلنگزنی میشود.
داوودیان گفت: ۸ طرح زیرساختی این شرکت که عملیات اجراییشان با مجموع اعتبار ۳۲۲ میلیارد ریال به پایان رسیده در این هفته به بهرهبرداری میرسد و عملیات اجرایی پنج طرح عمرانی هم با پیشبینی اعتبار ۱۷۵ میلیارد ریال آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران درباره طرحهای قابل بهرهبرداری این شرکت به مناسبت هفته دولت، افزود: سد انحرافی زلمرودبار کیاسر با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار، نیروگاه خورشیدی ۱۶۰ کیلوواتساعتی با ۸۰ میلیارد ریال اعتبار، کانال ۱۵۰ متری انتقال آب میانرود با ۴۰ میلیارد ریال هزینه، سازه انتقال آب سرسترود بابل با ۵۰ میلیارد ریال اعتبار، ایستگاه پمپاژ آببندان گلیرد با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار و ایستگاه پمپاژ قادیمحله بابلسر با ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند.
داوودیان از تکمیل ۲ دیوار حفاظتی ۱۰۰ متری در رودخانههای ناپلارود نور و چارز عباسآباد نیز خبر داد و گفت: برای ساخت هر کدام از این دیوارهای حفاظتی ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
او افزود: در هفته دولت امسال عملیات اجرایی چهار پروژه زیرساختی این شرکت نیز با مجموع اعتبار ۱۷۵ میلیارد ریال آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران گفت: کلنگ آغاز عملیات اجرایی سد انحرافی قراخیل قائمشهر با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال و سد انحرافی سالارکیله گررودبار سوادکوه با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال در این هفته به زمین زده میشود.
داوودیان افزود: آغاز عملیات اجرایی تعویض لاستیک سد لاستیکی عربخیل جویبار با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال و کلنگزنی و آغاز فرآیند تجهیز چاه کوهسارکنده نکا با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال هم از برنامههای این شرکت در هفته دولت امسال است.
او با اشاره به تکمیل ساخت نیروگاه خورشیدی شرکت آب منطقهای مازندران، گفت: ساخت این نیروگاه خورشیدی طی چهار ماه و با صرف اعتبار ۹۰ میلیارد ریالی به پایان رسید.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران افزود: برای اجرای این نیروگاه که توان تولید ۲۵۰ مگاوات برق در سال را دارد، ۷۰۲ متر مربع پنل خورشیدی نصب شد. با اجرای این طرح سالانه از تولید و انتشار بیش از ۱۰۰ تن گاز CO۲ جلوگیری میشود.