تاریخچه تولید بیسکوییت مادر + فیلم

بیسکوییت مادر یادآور دوران کودکی و خاطرات شیرین آن است که توسط یک پزشک دندان‌پزشک تولید شده است.

رضا تهرانچی دندان‌پزشک و کارآفرین به دلیل علاقه‌مندی در حوزه تغذیه و طول عمر، از دکتر هاوزر آمریکایی تأثیر بسیار زیادی گرفته بود و همین امر سبب شد تا به تولید نوعی بیسکوییت بر اساس فرمول هاوزر آغاز کند؛ بیسکوییتی متشکل از ملاس و جوانه گندم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ثمن‌
۱۰:۰۸ ۱۱ شهريور ۱۴۰۳
مثل دوران بچگی م خوش طعم و خوشخوراک و خوشمزه نیست یه جیزایی بهش اضافه می کنند تازه می زنند طعم ش را خراب می کنند
هرچه ساده تر باشه و طعم دهنده و اضافات نداشته باشه خوشمزه تره
Iran (Islamic Republic of)
دریا
۲۱:۱۶ ۱۰ شهريور ۱۴۰۳
خیلی هم بیسکویت سنگین ودیر حضم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۰۷ شهريور ۱۴۰۳
الان دیگه طعم بیسکویت های قدیمی مادر رو نمیده اون قدیما طعمش بی نظیر بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۸ ۰۷ شهريور ۱۴۰۳
این که شد تبلیغ!!!
خیلی از تولید کننده های دیگه همین داستانارو دارن اونا رو هم تبلیغ کنید
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۱۳:۰۵ ۰۶ شهريور ۱۴۰۳
چیه
فروش نداشته دست به دامن شماشده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۵۵ ۰۹ شهريور ۱۴۰۳
بچه کم شده تو کشور زادو ولد امارش آمده پایین فروش بیسکویت مادر هم شاید احتمالا آمده پایین
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۹:۱۰ ۱۰ شهريور ۱۴۰۳
ای بابا همینکه در باره ی چیزی تعریف شد سریع یه چیزی بهش بچسبانید من که خیلی دلم می خواست تاریخچه این بیسکوئیت را بدانم یادمه من از بچه گیها نامش را شنیدم