در راستای اجراییسازی مفاد تفاهمنامه معاونت آموزش متوسطه و پژوهشگاه رویان و نحوه برگزاری رویداد ملی دانشآموزی رویانا، جلسهای با حضور نادر کریمی، مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری و روحالله فتحی، معاون آموزشی پژوهشگاه رویان برگزار شد.
نادر کریمی، مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری در این نشست ضمن تشکر و قدردانی از مسئولین پژوهشگاه رویان، بر پیگیری مفاد تفاهمنامه معاونت آموزش متوسطه و پژوهشگاه رویان تاکید کرد.
کریمی گفت: قرار گرفتن جشنواره رویانا ذیل جشنواره علمی پژوهشی پژوهشسراهای دانشآموزی اتفاق خوبی است که منافع زیادی برای دانشآموزان دارد و ایجاد جایگاه قانونی برای دانشآموزن با کمک مصوبه ۸۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی (آییننامه جذب و پذیرش استعدادهای برتر ملی در حوزههای علمی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، هنری، تربیتی، قرآنی و ورزشی در دانشگاه فرهنگیان) برای جامعه هدف ما اهمیت بهسزایی دارد.
در این نشست بر برگزاری دورههای آموزشی برای معلمان منتخب استانها که دغدغه پژوهشگاه رویان برای نیل به اهداف اصلی جشنواره و رشد پتانسیلهای موجود در ایدههای دانشآموزان است، تاکید شد.
در ادامه روح الله فتحی، معاون آموزشی پژوهشگاه رویان در خصوص جشنواره رویانا گفت: این جشنواره در سه مرحله برگزار خواهد شد و از دانشآموزان خواسته میشود ایدههای خود را در کلیپهای ۳ دقیقهای ارسال کنند.
وی افزود: مرحله اول؛ طرح چهار سوال برای دانشآموزان متوسطه اول و چهار سوال برای دانشآموزان متوسطه دوم که دانشآموزان برای پاسخ به سوالات باید پروژه طراحی کنند (سادهسازی پژوهش) و بعد برای تکمیل طرحها، مشاوری برایشان در نظر گرفته میشود. مرحله دوم؛ ارائه طرح بهصورت برخط توسط دانشآموزان و داوری توسط داوران در پژوهشگاه است. مرحله سوم؛ حضور ۲۰ گروه از دانشآموزان منتخب در پژوهشگاه رویان طی ۳ روز و رقابت یکروزه نهایی است.