مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اهمیت کنترل کیفی آب آشامیدنی و بهداشت مواد غذایی گفت: طی این مدت، ۲۶۴ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، ۳۶ مورد نمونه برداری میکروبی آب، ۳۰۸ مورد سنجش با دستگاههای پرتابل، توسط همکاران بهداشت محیط دانشگاه به ثبت رسیده است.
به گفته کمال ابراهیمی، طی بازرسیهای بهداشتی همکاران بهداشت محیط، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۸۴ کیلو گرم، مواد غذایی غیر قابل مصرف در استان جمع آوری و معدوم سازی شد.
وی خاطرنشان کرد: در همین مدت ۱۲۶ نفر از خادمین، متصدیان مراکز و اماکن، زائرین و عموم مردم توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه آموزش دیدند.
ابراهیمی یادآور شد: از ۱۵ مرداد ماه تاکنون چهار هزار و ۲۹۷ بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موکبها و ایستگاههای صلواتی، سه هزار و ۵۷۲ کلر سنجی از آب آشامیدنی، ۵۲۸ نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، سه هزار و ۵۶۸ سنجش با دستگاه پرتابل ۲۲۱۶ کیلوگرم معدوم سازی مواد غذایی و هزار و ۳۴۳ آموزش به خادمین و متصدیان مراکز و اماکن در برنامه سلامت اربعین دانشگاه به انجام رسیده است.