مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه در این دورهها مباحث مختلفی مانند بهداشت آب و مواد غذایی و مقابله با گرمازدگی ارائه شد. گفت: حدود ۴۰ نفر از رابطان بهداشت موکبهایی که از استان اصفهان در مرزهای غربی و کشور عراق در راهپیمایی اربعین فعال هستند، در این دورهها شرکت کردند.
سید مهدی میرجهانیان افزود: دورههای آموزشی مذکور با توجه به اهمیت تامین بهداشت و سلامت زائران کربلا در شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای مختلف استان از جمله اصفهان، نجف آباد، شاهین شهر و شهرضا برگزار شد.
وی با بیان اینکه رابطان بهداشت آموزش دیده با استقرار در موکبهای اربعین به نظارت و کنترل مباحث بهداشتی میپردازند، گفت: بهداشت مسکن و اماکن عمومی، ضدعفونی کردن و گندزدایی در شرایط مختلف و توصیههای ایمنی از دیگر مباحث ارائه شده در این دورههای آموزشی است.
میرجهانیان خاطرنشان کرد: تعدادی از کارشناسان مرکز بهداشت اصفهان در مرزهای غربی کشور و مسیر راهپیمایی اربعین در عراق مستقر و فعال هستند و به ارائه مباحث آموزشی و نظارت بر موکبها میپردازند.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان، گفت: یکی از مهمترین مواردی که زائران کربلا باید به آن توجه کنند استفاده از آب بسته بندی و معدنی و مواد غذایی تازه طبخ شده است.
وی با بیان اینکه احتمال بروز مواردی مانند عقرب گزیدگی نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد: آموزشهای لازم در این زمینه از جمله ضرورت استفاده از مواد دافع به کارشناسان موکبها و زائران ارائه شده است.
حدود ۲۰۰ موکب از استان اصفهان در این راهپیمایی عظیم به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی میکنند.