مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: برداشت خرما از گرمترین منطقه خاش'روتک' از اواخر مرداد آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

مجتبی خاشی  مدیر جهاد کشاورزی خاش  با بیان اینکه ۴۸ درصد محصولات باغی این شهرستان را نخلستان‌ها تشکیل به خود اختصاص داده گفت: در این شهرستان کشت ۲ نوع خرمای آبی و دیم رایج بوده و عمده مناطق تولید محصول خرما در مناطق ایرندگان و دهستان‌های پشتکوه و کارواندر بیش از هفت هزار هکتار است.


وی تصریح کرد: ۹۹ درصد سطح زیر کشت خرمای شهرستان خاش را رقم ربی تشکیل می‌دهد.
مدیر جهاد کشاورزی خاش تصریح کرد: منطقه مرزی روتک این شهرستان از ظرفیت بسیار بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و از بازار پسندی داخلی و خارجی مناسبی برخوردار است.
وی بیان کرد: شغل اصلی مردم مناطق ایرندگان، کارواندر و روتک شهرستان خاش کشاورزی در باغات نخیلات است و بیش از یک‌هزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند.
خاشی افزود: سطح زیر کشت خرمای دیم در خاش حدود سه هزار هکتار و خرمای آبی چهار هزار و ۵۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۱۱ هزار تن خرما از نخلستان‌های این شهرستان به بازار عرضه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار