![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
عبدالرضا خسروی اظهار داشت: همایش طرح آفرینو(ابتکارات مدارس غیردولتی) بهمدت چهار روز در تهران برگزار شد.
وی افزود: در این جشنواره حدود شش هزار و ۲۰۰ طرح از سه هزار و ۳۶۳ مدرسه در ۳۷۰ منطقه شرکت کردند که از این تعداد، ۲۵۸طرح به مرحله کشوری راه یافته و در نهایت ۲۰ طرح برگزیده و منتخب مشخص شدند.
بیشتر بخوانید
خسروی گفت: دبستان غیردولتی هدف سامان، پس از دفاع قابل قبول و برگزاری جلسه ارائه طرح خود با موضوع انس با حکمتهای نهج البلاغه جزو ۲۰ طرح برگزیده و منتخب اول کشور قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر دبستان غیردولتی هدف، دو مدرسه غیردولتی دیگر استان به نامهای دبیرستان متوسطه اول پسرانه امید ناحیه دو و دبستان دخترانه آوای مهر لردگان نیز در جشنواره دعوت شده بودند.