اردشیر شهرکی اظهارکرد: چیکو به عنوان میوه گرمسیری در سطح ۲۳۱ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت میشود که برداشت آن از تیرماه آغاز و تا پاییز ادامه دارد.
وی ادامه داد: امسال پیشبینی میشود یکهزار و ۳۰۰ تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این محصول گرمسیری عمدتا در شهرستانهای چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند کشت میشود.
وی بیان کرد: میوه چیکو؛ به شکل گرد تا بیضی به قطر ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و طول ۱۲ سانتیمتر و وزن نرمال میوهها بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ گرم است (برخی از ارقام به یک کیلوگرم نیز میرسد.)
شهرکی افزود: میوه این درخت دارای پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است، اما میوه رسیده فاقد شیرابه است و گوشت آن به رنگ قرمز، خیلی شیرین و آبدار است و طعم اسیدی کمی دارد.