مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان گفت: ۱۲۶ نیروی بهداشت محیط در قالب ۲۶ تیم در سطح استان به ویژه در مرز باشماق مریوان بر اماکن تهیه غذا، مواد غذایی و آشامیدنی نظارت می‌کنند.

کمال ابراهیمی اظهار کرد: ارائه خدمات مطلوب حوزه سلامت نیازمند آشنایی مردم با مسائل مختلف بهداشتی است و روز گذشته، ۵۳ نفر از خادمین و متصدیان اماکن و مراکز توسط کارشناس مجرب بهداشت محیط دانشگاه آموزش دیدند.

به گفته وی طی روز گذشته، ۳۴۲ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی صورت گرفته که در پی آن ۶۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان کردستان با اشاره به کلرسنجی ۲۹۸ مورد از آب آشامیدنی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی، افزود: ۳۵ نمونه برداری از آب آشامیدنی و ۲۲۹ مورد سنجش با دستگاه پرتابل صورت گرفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.