صالح محمدی با اشاره به اینکه یکی از برنامههای راهبردی امنیت غذایی ارتقاء محصولات کشاورزی در کشور و گیلان است گفت: برای نخستین بار تولید محصول استراتژیک برنج در هزار هکتار در گیلان به روش تلفیقی مدیریت محصول انجام شد.
وی با بیان اینکه ۸۷۹ کشاورز در این طرح مشارکت داشتند افزود: در این روش اهمیت ویژه محصول پس از تولید وحفظ تنوع زیستی و کاهش سموم در شالیزار محصول و استفاده بیشتر از محصول برنج از سوی مردم مورد نظر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: استفاده از کودهای پتاسیم شالیزارها را دربرابر خوابیدگی مقاوم کرده و با شرایط جوی امسال این نگرانی از بین رفته است.
مریم حسینی رییس مرکز تحقیقات برنج کشور هم با بیان به اینکه عملیاتی شدن این روش به منظور ارتقای سلامت و اکوسیستم شالیزار است که از ۲ سال گذشته در کشور شروع شده گفت: این طرح در ۵ هزار هکتار از شالیزارهای ایران در حال اجرا است و سهم گیلان بیش از هزار هکتار است.