محققان کشور با همت و تلاش خود به دانش فنی تولید داروی لتروزول که یک داروی سرطان سینه است دست یافتند.

دکتر عباس شفیعی، دکتری تخصصی تیمی دارویی و استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص دستیابی به دانش تولید صنعتی لتروزول در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: لتروزول مهار کنده غیر استروئیدی آروماتاز است و مانع تولید آندروژن ها به استروژن می شود . لتروزول در سال 1998 توسط FDA برای درمان انواعی از سرطان سینه مورد تأیید قرار گرفت.

وی گفت: در طی یک پروژه تحقیقاتی دانش تولید ماده مؤثر لتروزول از مواد شیمیایی حد واسط در حجم صنعتی و با هدف رفع نیاز داخلی تهیه شد.

شفیعی خاطرنشان کرد: پروژه تولید دانش فنی لتروزول با حمایت مالی وزارت بهداشت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا شده و این محصول تأییدیه های کیفی آزمایشگاه مرجع وزارت بهداشت را نیز دریافت کرده است.

شایان ذکر است که این طرح تحقیقاتی جزو طرح های تحقیقاتی برتر هفدهمین جشنواره رازی علام شد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار