سیدرضا حسینی، رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دانش آموزانی که برای المپیاد آماده می شوند، از پایه هشتم و نهم مطالعه در این خصوص را آغاز میکنند. به عنوان مثال دانش آموزی که در المپیاد ریاضی شرکت می کند، از پایه هشتم درگیر مطالعه المپیاد بوده است.
وی با بیان این که دانشآموزان مدال المپیاد خود را اواخر پایه یازدهم و اوایل پایه دوازدهم دریافت میکنند؛ افزود: یکی از مهمترین دغدغههای دانشآموزان المپیاد این است که تسهیلاتی به آنها تعلق میگیرد یا خیر. به همین علت داوطلبان بیشتر به امتحانات نهایی و کنکور توجه میکنند؛ همین امر باعث شده تعداد دانش آموزان المپیاد نزولی شده و به ۳۶ هزار نفر کاهش یابد.
وی با بیان این که برای حل این دغدغه دانش آموزان با کمک خودشان طرح ساماندهی المپیاد های علمی آماده سازی شد؛ تصریح کرد: این طرح به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شده و رئیس جمهور شهید از آن حمایت کرد.
او ادامه داد: در این طرح دو بند مهم وجود دارد که یکی از این دو بند این است که برای بچه های المپیادی، تراز معدل پایه دوازدهم جایگزین معدل دهم و یازدهم دانش آموز شود؛ زیرا که در پایه دهم و یازدهم برای المپیاد آماده شده و برای ایران افتخار آفرینی میکنند و پایه دوازدهم را نیز باید همانند همه دانش اموزان بگذرانند. دومین بند هم درباره المپیادهایی است که مصوب شورای انقلاب فرهنگی نیستند.
حسینی گفت: داوطلبان المپیاد از کنکور معاف میشوند و معدل آزمون نهایی پایه دوازدهم برایشان اثری ندارد.
کلا سیستم آموزشی فاسد داریم
زمان ما ۲کلاس تبعه افغانی درس دادن پایه ما نابود شدش
و بقیه هم سرباز معلم که هیچی بلد نبودن
سیستم آموزشی باید اصلاح شود ولی کیه پشت این سیستم ها؟؟؟
باز هم بدون سهمیه رتبه های برتر کنکور هستند