![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان گفت: این آیین در راستای یادواره ۲ هزار شهید استان با حضور خانواده های معظم شهدا مردم و مسئولان برگزار شد.
سردار حکمتیان با اشاره به نقش شهدای تخریب در دفاع مقدس افزود: شهدای تخریب و مهندسی نقش بی بدیلی در عملیات ها داشتند و بدون حضور آنها انجام عملیات ها غیرممکن بود.
فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان گفت: تاکنون در استان ۳۵ شهید تخریب شناسایی شدند که تعداد شهدای تخریب استان بیشتر است و باید شناسایی شوند.
وی ادامه داد: شهدای تخریب که سنگرسازان بی سنگر بودند همیشه در پیشانی جنگ بودند و جلوتر از همه رزمندگان در عملیات ها حضور پیدا می کردند و بعد از همه آنها از عملیات برمی گشتند
وی اضافه کرد:جوانان تیپ ۴۸ فتح سال های سال است که در مرزهای کشور کار دفاع از کشور را انجام می دهند