ایمان کریمقاسمی، سطح زیرکشت زردآلوی محلی، قیسی و انواع زردآلوی اصلاح شده را ۷۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: برداشت آن با وجود حیطه گستره دمایی در شهرستان رابر و ارقام مختلف آن از اوایل اردیبهشت شروع شده است و هنوز هم ادامه دارد.
وی با بیان اینکه قسمت عمده این محصول خریداری شده به شهرستانهای سطح استان و استانهای مجاور خصوصا جنوبی فرستاده میشود، افزود: قسمتی از آن به صورت سنتی و یا باخشک کنهای موجود فرآوری شده و به صورت خشکبار وارد بازار میشود.
کریمقاسمی بیان داشت: امسال متاسفانه به علت شرایط اقلیمی سرمازدگی مقداری از درختان منطقه نیمه گرمسیری شهرستان و همچنین آلودگی برخی مناطق به آفت مگس مدیترانهای نسبت به پارسال کاهش داشته است.