علی یزدانی گفت: پیش از این ۱۳ دستگاه موتورلانس (اورژانس موتوری) در مشهد فعال بود که با بهره برداری از پنج دستگاه دیگر این تعداد به ۱۸ موتورلانس رسید.
وی بیان کرد: ۲۱ دستگاه «موتورلانس» با هزینهای بیش از ۹۰ میلیارد ریال برای اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۲۴ خرداد ماه امسال با حضور دکتر «بهرام عیناللهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان اورژانس کشور در مشهد رونمایی شد که با پیگیری های انجام شده و تامین نیرو، امروز پنج دستگاه آن مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: پنج دستگاه موتورلانس در مناطق « شهرک مهرگان، بولوارمصلی، بولوار اندیشه قاسم آباد، منطقه سپاد و بولوار طبرسی» مشهد فعال شده است.
وی گفت: موتورلانسها یا اورژانس موتوری در تمامی نقاط شهر مشهد به ویژه معابر شلوغ و پرترافیک بهکارگیری میشوند تا خدمترسانی به موقع را در مواقع مورد نیاز داشته باشند.
یزدانی افزود: اورژانس موتوری به عنوان واحد امدادی پیشرو برای بیمارِ در وضعیت بحرانی که نیاز به دریافت اقدامات فوری اورژانس دارد، همزمان با آمبولانس از نزدیک ترین محل اعزام میشود.
وی اظهار کرد: اورژانس موتوری پس از بررسی بیمار و مصدوم و اقدامات اولیه درمانی، موجب شده در حدود ۷۰ درصد ماموریتها نیاز به حضور آمبولانس پشتیبان برای انتقال بیمار نباشد که این موضوع نقش مهمی در دسترس قرار گرفتن خدمات فوریتهای پزشکی برای سایر بیماران دارد.
به گفته وی، فرهنگسازی و همکاری بیماران، مصدومان و همراهان با کارشناسان اعزامی در قالب موتورلانس یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید با کمک همه شهروندان آن را در جامعه توسعه دهیم.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۸ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.