مدیر جهاد کشاورزی خوانسار گفت:از دو هزار و ۲۰۰ هکتار باغهای این شهرستان ۶۰ هکتار به کشت زردآلو اختصاص دارد که متوسط برداشت آن ۲۵ تن در هر هکتار است.
اکبر مردانی افزود: محلی، پیش رس، آصفی، رجبعلی و حاجی بنده از انواع زردآلو در خوانسار است که تنها ده درصد تازه خوری و مابقی به برگه زردآلو و لواشک فرآوری میشود.
وی گفت: خشک کردن زردآلو و تبدیل آن به برگه به دو روش سنتی و صنعتی انجام و هستههای تلخ و شیرین زردآلو نیز به محصول دیگری بنام تندچه که سوغات شهرستان است تبدیل میشوند.