محمدهادی طهرانی مقدم اظهار کرد: سفال کلپورگان به عنوان موزه زنده سفال دنیا شناخته میشود که در گذشته مورد بی مهری قرار گرفته بود؛ اما با سلسله بازدیدهای میدانی دورهای و پیگیریهای صورت گرفته، مقرر شد تا این موزه ارزشمند تکمیل و بهسازی شود.
وی افزود: به همین منظور از محل اعتبارات ملی مبلغ ۱۵ میلیارد ریال از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که نگاه ویژهای به سیستان و بلوچستان دارد اختصاص یافت و اجرای پروژه به پیمانکار واگذار شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان ضمن تشکر از همراهی مسوولان شهرستانی بویژه فرماندار سراوان ادامه داد: با توجه به تامین اعتبار لازم برای تکمیل و ساماندهی غرفههای صنایع دستی این موزه از سوی وزارتخانه، اداره کل میراث فرهنگی و فرمانداری سراوان نیز به طور کامل بر حسن اجرای این پروژه نظارت میکنند تا در کوتاهترین زمان ممکن این موزه را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
وی گفت: بر اساس طرح از پیش بینی شده قرار است ۹ غرفه ویژه صنایع دستی نیز در این موزه دایر شود و در اختیار فعالان حوزه صنایع دستی و سفال شهرستان قرار بگیرد تا در راستای تولید و معرفی این هنر اصیل مردم در استان سیستان وبلوچستان فعالیت کنند.
طهرانی مقدم تصریح کرد: استقرار برج نوری، کف سازی و مرمت جداره موزه سفال کلپورگان نیز از دیگر اقداماتی محسوب میشود که در این محل اجرایی خواهد شد.