رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: لاستیک‌های مستعمل بهترین مکان برای تخم گذاری پشه آئدس هستند به همین دلیل باید در تماس با آن‌ها نکات بهداشتی رعایت شود و تا حد امکان از نگهداری لاستیک‌های مستعمل خودداری کنید.

شهرام صیادی گفت: این پشه در طول روز بیشتر بین ساعت ۶ تا ۸ صبح و ۴ تا ۶ بعد از ظهر نیش می زند که دوره نهفتگی بیماری ۴ تا ۱۰ روز بعد از گزش انسان توسط پشه آلوده است.

وی ادامه داد: مرحله تب دار به صورت ناگهانی شروع شده و ۲ تا ۷ روز طول می‌کشد. سایر علائم بیماری شامل سر درد شدید ، درد عضلانی ، درد مفصلی، درد استخوانی، درد حدقه چشم ، بی اشتهایی ، استفراغ ، بثورات جلدی و تظاهرات خونریزی خفیف ،خونریزی از بینی و لثه ، خون در ادرار نمایان می شود.

صیادی گفت: در طول ۴۸ ساعت اول بعضی بیماران گلو درد و قرمزی حلق و صورت بر افروخته دارند. 

وی با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا در استان البرز ثبت نشده و پشه هم صید نشده است گفت: ظروف محل جمع آوری آب را خالی ،پاکسازی کنید و شست و شو دهید و پس از پر کردن مجدد از بسته بودن درب آنها اطمینان حاصل کنید. گلدان ها، زیرگلدانی‌ها و ظروف آب حیوانات را تمیز کرده و آب آنها را تعویض کنید. ناودان‌ها و راه آب‌ها را تمیز کنید.

صیادی افزود: تمام زباله‌هایی که ممکن است آب در آنها جمع شود را پوشانده و سپس دور بیندازید و تایر‌های تازه و مستعمل را در مکان مسقف نگهداری کنید

برچسب ها: پشه آئدس ، تب دانگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
مردم باید تو خونه هاشون برگه های تله چسبی سیاه آویزون کنن تا پشه ها بهش بچسبن
آخرین اخبار