صداقت درجمع خبرنگاران در راهداری استان سمنان با بیان اینکه در یک سال گذشته این آشکارسازیها از طریق نصب تابلو، علائم و تجهیزات ایمنی انجام شده است، گفت: فرآیند اصلاح و رفع خطر از نقاط پرحادثه، معمولاً در دو مرحله انجام میشود.
وی با بیان اینکه در مرحله نخست برای کوتاهمدت، عملیات آشکارسازی این نقاط با هدف کاهش خطرات احتمالی صورت میگیرد، افزود: آشکارسازی نقاط حادثهخیز راهکار کوتاهمدت است لذا در گام دوم با انجام زیرسازیهای لازم به طور اساسی نسبت به رفع خطر از نقاط حادثهخیز اقدام میشود.
معاون راهداری اداره کل با بیان اینکه انجام فرآیند آشکارسازی نقاط حادثهخیز به کاهش تصادفات کمک شایانی میکند افزود: با اصلاح اساسی و بنیادی نقاط پرحادثه نیز قاعدتاً خطر از این نقاط رفع میشود.
صداقت با اشاره به بررسی نقاط حادثهخیز استان و جمعآوری دادهها و اطلاعات مورد نیاز آنها، طی یک بازه زمانی سه ساله و از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ گفت: به دنبال شناسایی ۶۶ نقطه حادثهخیز در راههای استان و اعلام آن به اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، برای اصلاح اساسی این نقاط در یک بازه زمانی سه ساله و از ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ برنامهریزی شد که تاکنون بخش عمده این نقاط با تلاش همکاران اصلاح شدهاند.