مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار گفت: میانگین تولید پنبه در این شهرستان ۲.۷ تُن است.

جورابلو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار ضمن اهمیت جایگاه شهرستان گرمسار در تولید پنبه استان سمنان اهمیت آمادگی همه‌جانبه جهت پایش و کنترل عوامل خسارت‌زا پنبه گفت: این محصول بسیار مدیریت‌پذیر است، به طوری که میزان تولید کشاورز برگزیده حدود هشت تُن بوده و این در حالی است که میانگین تولید پنبه در شهرستان ۲.۷ تُن است که می‌توان با اقدامات اساسی تولید این محصول را افزایش داد.

وی گفت: با تشکیل کارگروه تخصصی پنبه در شهرستان پیش‌بینی‌های لازم جهت شناسایی و مبارزه با آفات به‌ویژه کرم خاردار و کِرم غوزه پنبه انجام شده، پایش مزارع آغاز شده و شناسایی و نحوه ردیابی این آفت در دستور کار آموزش بهره‌برداران قرار گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار از برگزاری کارگاه‌های آموزشی با حضور کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی در شهرستان خبر داد و با بیان اینکه در سال گذشته اقدامات اساسی زراعی و قرنطینه‌ای جهت کنترل این آفت در مزارع آلوده صورت گرفته امید است امسال شاهد کاهش این آفت در مزارع پنبه شهرستان گرمسار باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.