داوو شهرکی گفت: طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستانهای زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر از جمله برخی واحدهای احیا شده در سیستان و بلوچستان در این مدت بودند.
وی تاکید کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانکها به مشکل برخوردهاند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانکها طبق حدود اختیارات آنها در کمیتههای کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در مجموع پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته بطوریکه مشکلات آنها در بخشهای مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.
شهرکی با بیان اینکه با همکاری و همراهی دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم، افزود: جذب ۷۱۰ میلیارد ریال تسهیلات نهضت احیا تخصیصی به استان یکی از مهمترین اقدامات این حوزه بوده است که تاکنون ۴۶۰ میلیارد ریال آن پرداخت و ۲۵۰ میلیارد ریال در مرحله تایید برای پرداخت است.
وی خاطر نشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش میشود.