مراسم سنتی پخت حلیم نذری با قدمتی بیش از ۱۵۰ سال در جزیره هرمز برگزار و حلیم نذری بین مردم توزیع شد.

مدیر هیئت مذهبی حضرت ابوالفضل (ع) جزیره هرمز گفت: در این مراسم، ۳۲ دیگ حلیم نذری در چهار مسجد با هزینه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان پخت شد.

هاشم زرنگاری افزود: مراسم سنتی حلیم پزان نمادی از ارادت مردم به اهل بیت عصمت و طهارت است و مواد اولیه این حلیم شامل گوشت و گندم از دو ماه پیش با کمک‌های نقدی و غیر نقدی اهالی، خیران و نذورات مردمی تهیه شده است.

پخت حلیم نذری در دهه اول محرم بویژه در روز هشتم محرم با برپایی عزاداری و سینه ‎زنی، یکی از رسوم مردم جزیره هرمز است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان را در پیام رسان های داخلی دنبال کنید:
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.