علی اصغر عربشاهی بیان کرد: در بازدیدهایی که از سوی بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی انجام شد، بیش از ۳ هزار کیلوگرم انواع مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد جمعآوری شد.
وی با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ و ارتقا سطح سلامت مردم، افزود: از آنجا که حفظ سلامت افراد از وظایف ذاتی این گروه است، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت، در بازدیدهای مستمر از مراکز عرضه مواد غذایی ضمن شناسایی مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت اقدام به توقیف و معدوم سازی این کالاها میکنند.