معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای خردادماه، ۱۱ تن گوشت گوساله گرم با قیمت هر کیلو ۲۹۵ هزار تومان در استان توزیع شد.

بهروز میرزایی با بیان اینکه سالانه ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری تولید می‌شود، اظهار داشت: نیاز استان به گوشت قرمز ۱۲ تا ۱۵ هزار تن است و ۱۳ هزار تن نیز به صورت دام زنده و گوشت از استان صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه ۴۲ هزار تن گوشت مرغ گرم در استان توزیع می‌شود، افزود: روزانه ۷۵ تا ۸۰ تن مرغ گرم در سراسر استان توزیع می‌شود.

میرزایی، با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷۵ هزار و ۹۳۱ تن نهاده دامی در استان توزیع شد، اضافه کرد: ۷۵ هزار و ۳۳۰ تن کنجاله ذرت، ۱۷ هزار و ۴۷۶ تن جو، ۸۹ هزار و ۴۵۹ تن سویا و ۳ هزار و ۶۶۶ تن خوراک طیور در استان توزیع شد.


بیشتر بخوانید


وی عنوان کرد: یک میلیون و ۶۷۰ هزار راس دام سبک شامل میش، بره، بز و بزغاله و ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در استان وجود دارد.

میرزایی گفت: از ابتدای خردادماه ۱۱ تن گوشت گوساله گرم بدون استخوان با قیمت هر کیلو ۲۹۹ هزار تومان و ۵۵ تن گوشت منجمد گوساله با قیمت هر کیلو ۳۱۵ هزار تومان در استان توزیع شده است.

وی با اشاره به نوسان قیمت مرغ در بازار، بیان داشت: در روز‌های اخیر قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در بازار ۸۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

میرزایی ادامه داد: مرغ منجمد شامل برزیلی و داخلی درب سردخانه هر کیلوگرم ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان در اختیار عاملین توزیع قرار می‌گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.