
رئیس شورای شهر مراغه در آیین رونمایی از کتاب نمایشنامه مجسمه گفت: حمایت از انتشار و چاپ کتاب از اولویتهای شهرداری و شورای شهر مراغه است.
خوش رفتار افزود: در طول این هفته با حمایت امور فرهنگی شهرداری مراغه ۲ جلد کتاب رونمایی و برای علاقمندان به فرهنگ و هنر این شهر عرضه شده است.
وی افزود: حمایت از فعالان عرصه فرهنگ و هنر برای تولید آثار و مکتوبات هنری ادامه خواهد داشت.
نویسنده نمایشنامه مجسمه گفت: هدف از نگارش این کتاب را کشف استعدادهای کودکان در زمینه هنرهای نمایشی اعلام کرد.
هادی افتخارزاده افزود: تاکنون با کودکان و نوجوانان ۱۲۰ نمایش کار کرده ام و همه نمایشنامهها را خود نوشته ام.
هنرمند مراغهای این کتاب را در مدت دو سال نگارش کرده است و توسط انتشارات گیوا در ۶۴ صفحه چاپ و منتشر شده است.
هادی افتخار زاده با ۵۵ سال سن به عنوان بازیگر سینما و تلویزیون در ۲۶ سریال، ۱۸ سریال خانگی و ۲۸ فیلم کوتاه نقش ایفا کرده است.