اسماعیلی گفت: تمام زندگی آیت‌الله رئیسی با محبت اهل‌بیت پیوند خورده بود و از جمله مضجع نورانی حضرت معصومه(س) مورد علاقه رئیس جمهور شهید بود.

اسماعیلی گفت: شهید رئیسی در آغاز انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، به رغم برنامه‌های سنگینی که داشت در یکی از شب‌ها تا سحر در کنار این مضجع نورانی به راز و نیاز پرداخت.

وی ضمن تسلیت چهلمین روز شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان، با قدردانی از حضور تاریخی مردم در تشییع پیکر رییس جمهور، مردم شریف قم را پیشتازان و جلوداران نهضت اسلامی مردم ایران توصیف و اظهار کرد: از خرداد سال ۱۳۴۲ تا امروز در هر صحنه‌ای که نهضت اسلامی نیاز به ایثار و فداکاری و حضور در صحنه داشته است مردم و بزرگان قم پیشگام بوده اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین به نمایندگی از خانواده معزز این شهیدان به‌ویژه همسر شهید آیت‌الله رئیسی از حاضران در آیین چهلم شهدای خدمت تشکر کرد.

یک استاد حوزه علمیه نیز در این آیین با بیان این نکته که نباید از نام شهید رئیسی استفاده ابزاری شود گفت: شهید رئیسی در حقیقت سالک در راه خدا و ذوب در ولایت بود و در این راه نیز آبروی خود را بذل و بخشش کرد.

حجت‌الاسلام سید حسین مومنی با ذکر این مطلب که برخی‌ها چه قدر دل شهید رئیسی را خون کردند افزود: شهید رئیسی وقتی زنده بود، از خدماتش نگفتند ولی الان که رفته، می‌گویند.

در این آیین که شخصیت‌هایی چون آیات سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس کریمه اهل بیت، سید احمد خاتمی عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری، محمد جواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه‌ اطهار(ع)، علی عباسی رییس جامعه‌المصطفی العالمیه و برخی از مقام‌های کشوری و لشکری حضور داشتند یاد و نام رییس جمهور شهید و یارانش گرامی داشته شد.

بالگرد حامل آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی هشتمین رییس جمهوری اسلامی ایران، سی‌ام اردیبهشت‌ماه امسال در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد که در این حادثه، رییس جمهور و همراهانش به مقام رفیع شهادت نائل شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.