در نشست بریکس مطرح شد؛

هشدار سلاجقه درباره تحریم‌های ناعادلانه به بهانه حفاظت از محیط زیست

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در دهمین نشست وزرای محیط زیست کشور‌های عضو بریکس گفت: نیازمند ابزاری برای گذار عادلانه به سوی آینده‌ای سازگار با محیط‌ زیست هستیم.

علی سلاجقه امروز در دهمین نشست وزرای محیط زیست کشورهای عضو گروه بریکس در نیژنی نووگورود روسیه سخنرانی کرد.

بر اساس گزارش  روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، متن سخنرانی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای الکساندر کوزلوو وزیر محترم منابع طبیعی و محیط زیست فدراسیون روسیه و رئیس محترم نشست؛
وزراء محترم؛
نمایندگان گرامی؛
خانم ها و آقایان؛
چنانچه مستحضرید رئیس جمهور عالم، عادل، دلسوز مردم و دوستدار همه انسانیت حضرت آیت الله شهید دکتر رئیسی و همراهان عزیزشان بالاخص برادر عزیزم جناب دکتر امیر عبداللهیان در حادثه دردناک سقوط بالگرد به ملکوت اعلی پیوستند اما این درد و ضایعه سنگین هیچ خلایی در امورات کشورم ایجاد ننمود و کشور در همه زمینه  های داخلی  و خارجی همچنان با عزت و قدرت اداره می شود. از همه رهبران، مقامات عالی‌رتبه و مردم کشورهای حاضر در این اجلاس  که مراتب همدردی خود را به‌مناسبت شهادت ایشان، با ارسال پیام تسلیت و حضور در مراسم یادبود ابراز داشتند، قدردانی ‌کنم. همچنین مایلم مراتب تشکر خود را از دولت روسیه برای میزبانی این اجلاس مهم،  اعلام  دارم.  ضمن ابراز خرسندی از پیوستن به گروه بریکس، دهمین نشست وزرای محیط زیست بریکس را فرصتی برای تصمیمات واقع بینانه، منصفانه و فراگیر برای اقدامات لازم جهت رفع چالش های مشترک در حوزه حفاظت و حمایت از محیط زیست می دانم.

همچنین از این فرصت استفاده نموده و ضمن اشاره به مسئولیت مشترک همه ما در اعتراض علیه نسل کشی و کشتار وحشیانه حدود ۴۰هزار نفر از مردم بی‌گناه غزه ، به لزوم حمایت همه جانبه از مردم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم اشغال گر صهیونیستی، بر اتخاذ تدابیر ضروری از سوی تمامی کشورها برای توقف این جنایات و محاکمه جنایتکاران این رژیم به همراه تلاش برای جبران خسارات وارده بر محیط زیست غزه تاکید می نمایم.

عالیجنابان، بدون تردید بی توجهی به حفاظت از  محیط زیست چالش های جدی و نوظهوری را برای همه مردم تنها سیاره ما ایجاد کرده است. پیامدهایی از قبیل بر هم خوردن تعادل طبیعت، تهدید حیات و انقراض گونه های زیستی، امنیت غذایی و سلامت انسانها به همراه گسترش  فقر  از جمله آثار این چالش ها است.

خانم ها، آقایان، نقصان ابزارهای لازم برای اجرای اقدامات اساسی شامل منابع مالی، فناوری ها و ظرفیت سازی به منظور توسعه اجتماعی و اقتصادی همگام با حفاظت از محیط زیست از بزرگترین مشکلات بشر کنونی  برای گذار عادلانه به سوی آینده ای سازگار با محیط زیست و همراه با تاب آوری می باشد. از سوی دیگر اعمال تحریم ها و محدودیت های یک جانبه، غیرعادلانه و غیرمتوازن در تجارت بین الملل به بهانه حفاظت از محیط زیست علیه کشورهای مستقل مشکلات و چالش‌های عدیده ای را در پی خواهد داشت.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار