ایزنکوت امروز (دوشنبه) تاکید کرد: اشغال غزه، یک هدف غیر واقع بینانه است و شماری از وزرا در ستاد جنگ، این پیشنهاد را تأیید میکردند.
وی با اشاره به استعفایش از ستاد جنگ این رژیم، گفت:، چون توانایی تأثیرگذاری در زمینه هدایت اسرائیل به راه درست را نداشتیم از کابینه استعفا دادیم و تصمیم گرفتیم که با تغییر نخست وزیر این کار را انجام دهیم.
ایزنکوت تصریح کرد: میان منافع اسرائیل که کابینه نتانیاهو آن را تصویب میکند و حوادثی که به دلیل ضعف وی در صحنه واقعیت روی میدهد، شکاف وجود دارد.
رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم اشغالگر خاطرنشان کرد: باید از طریق پایان دادن به عملیات نظامی در رفح و گام برداشتن در راه توافق برای آزادی اسرا، به پیروزی دست یابیم؛ حتی اگر این امر به توقف چند ماهه جنگ بیانجامد.
ایزنکوت البته همانند دیگر مقامات این رژیم به لفاظی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت و گفت: موشکها و پهپادهایی که ایران به طرف اسرائیل شلیک کرد، ضرورت پایان دادن به جنگ در غزه را به اسرائیل یادآور میکند تا بر بزرگترین دشمن یعنی ایران، تمرکز کنیم.
این مقام سابق رژیم صهیونیستی تصریح کرد: بنیامین نتانیاهو و اعضای ستاد جنگ اسرائیل، در آزاد کردن همه اسرا، شکست مفتضحانهای خوردند.
ایزنکوت در پایان تاکید کرد: به جای اختلاف با آمریکا، باید همپیمانی مان با واشنگتن را تقویت کنیم.
هفته گذشته و درپی درخواست ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی برای پیوستن به شورای جنگی، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم انحلال این شورا را اعلام کرد.
این تحول پس از آن صورت گرفت که «بنی گانتس» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی دو هفته پیش با اعلام رسمی استعفای خود، خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام شد.
وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی، گفت: حضور در کابینه جنگ به خاطر سرنوشت مشترک بود نه شراکت سیاسی.
آیزنکوت عضو دیگر کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز پس از گانتس رسما استعفای خود و خروج از این کابینه را اعلام کرد.
به دنبال استعفای گانتس، ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی استعفای بنی گانتس عضو کابینه جنگ این رژیم را فرصت بزرگی برای پیشروی و دستیابی اشغالگران به پیروزی دانست.
نو با گذشت حدود ۹ ماه از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
منبع:ایرنا