محمد میری گفت: امسال سه هزار و ۱۰۰ تن گل محمدی تر در استان خراسان رضوی برداشت شده است که نسبت به میزان تولید پارسال نزدیک به نیم درصد افزایش دارد.
وی بیان کرد: ۶۰ درصد تولید گل محمدی امسال استان معادل هزار و ۸۶۰ تن، فرآوری و تبدیل به گلاب و محصولات جانبی شده است.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۴۰ درصد محصول گل محمدی برداشت شده در استان به صورت تازه و یا خشک مصرف میشود.
وی ادامه داد: اکنون ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلابگیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی در خراسان رضوی فعالیت میکنند.
میری با اشاره به اینکه خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم کشور را دارد، اظهار کرد: میزان اشتغال زایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است.
برداشت گل محمدی از نیمه دوم اردیبهشت ماه امسال در خراسان رضوی آغاز شد و در اواخر خرداد ماه پایان یافت.
امسال سطح زیر کشت گل محمدی خراسان رضوی به دلیل خشکسالی و افت چاههای آبیاری نزدیک به ۱۰ درصد کاهش یافت و از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ رسید.