بارشهای امسال موجب شده کشاورزان از هر هکتار بیش از ۹ تن نخود فرنگی برداشت و روانه بازار مصرف کنند.
مرحله اول برداشت نخودفرنگی در ساوجبلاغ از خرداد ماه آغاز میشود و با کشت دوباره برداشت مرحله دوم در فضل پائیز انجام خواهد بود.
محصول نخود فرنگی در ساوجبلاغ بیش از نیاز مصرف داخل شهرستان است و محصول مازاد تولید برای صادرات، تولید کنسرو و مصرف روزانه کشور عرضه میشود.
شهرستان ساوجبلاغ با ۲۰۰ هکتار نخود فرنگی زیر کشت بیشترین میزان کشت این محصول را در استان البرز دارد.