مرحله نخست برداشت نخود فرنگی از سطح ۴۴۲ هکتار مزارع ساوجبلاغ آغاز شد.

بارش‌های امسال موجب شده کشاورزان از هر هکتار بیش از ۹ تن نخود فرنگی برداشت و روانه بازار مصرف کنند.

 مرحله اول برداشت نخودفرنگی در ساوجبلاغ از خرداد ماه آغاز می‌شود و با کشت دوباره برداشت مرحله دوم در فضل پائیز انجام خواهد بود.

 محصول نخود فرنگی در ساوجبلاغ بیش از نیاز مصرف داخل شهرستان است و محصول مازاد تولید برای صادرات، تولید کنسرو و مصرف روزانه کشور عرضه می‌شود.

شهرستان ساوجبلاغ با ۲۰۰ هکتار نخود فرنگی زیر کشت بیشترین میزان کشت این محصول را در استان البرز دارد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.