رئیس شبکه دامپزشکی کرمان گفت: در عید سعید قربان امسال بیش از ۱۵۰۰ راس دام و لاشه قربانی در میادین و کشتارگاه‌ها نظارت و بازرسی انجام شد.

محمود زین الدینی گفت:همه ساله شبکه دامپزشکی به منظور حفظ سلامت عمومی، تامین دام زنده سالم و گوشت بهداشتی و شرعی، اقدام به اجرای طرح نظارت بهداشتی در عید سعید قربان در سطح شهرستان می‌کند.

وی افزود: بازرسی بهداشتی دام‌های قربانی در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین بهداشت عمومی توسط ۱۱ اکیپ ثابت و ۳ اکیپ سیار متشکل از ۲۶ نفردامپزشک، بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی انجام شد.

زین الدینی با اشاره به اینکه شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با سازماندهی تیم‌های ویژه عید قربان، از هنگام خرید دام تا معاینات پیش و پس از کشتار در روز عید قربان از ساعت ۵ صبح تا ساعت ۱۴ بعد از نظارت بر دام‌های قربانی را انجام داده اند گفت: خط قرمز دامپزشکی کرمان تامین سلامت مردم و جامعه می‌باشد و بازرسان شبکه دامپزشکی در میادین موقت دام و کشتارگاه‌های شهرستان دام‌های زنده و لاشه‌های کشتاری را از نظرآلودگی به عوامل بیماری زا علی الخصوص بیماری‌های مشترک بین و انسان بازرسی کرده و سلامت مصرف کنندگان را از نظر ابتلا به بیماری‌ها تضمین کردند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان تصریح کرد: برای رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی دام‌های قربانی بایستی درکشتارگاه‌های دام شهرستان و تحت نظارت بازرسین شبکه دامپزشکی کشتار شوند.

زین الدینی گفت: با توجه به افزایش احتمال بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهروندان بایستی گوشت و احشای دام قربانی خود را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده و سپس مصرف کنند.

برچسب ها: بازرسی ، دام زنده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.