نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: بیان مطالب در مناظره‌های انتخاباتی به‌گونه‌ای باشند که موجب تعالی و ترقی کشور و جامعه شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد سالک، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت رعایت اخلاق انتخاباتی از سوی نامزد‌های ریاست جمهوری اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاق» منِ پیامبر مبعوث شده‌ام برای تمام کردن مکارم اخلاق بشری. از این حدیث چنین برداشت می‌شود که اساس، اخلاق انسانی و الهی است. این نکته بر هیچکس پوشیده نیست هر انسان عالم و متفکری باید رعایت کرامت افراد و احترام به دیگران را بر خود قرار دهد.

وی افزود: به طور کلی در بحث انتخابات منشور اخلاقی وجود دارد که باید مدنظر نامزد‌ها قرار گیرد و در این منشور چند مطلب مهم مطرح هست؛ اول: بیان مطالب به‌گونه‌ای باشد که موجب تعالی و ترقی کشور و جامعه شود نه اینکه تخریب کشور را هدف قرار دهد. به هر حال این انتخابات می‌گذرد و یک نفر به ریاست جمهوری برگزیده می‌شود، اما آن چیزی که باقی می‌ماند، توجه نامزد‌ها به ارتقای کشور و یا تخریب کشور است. پس ضرورت دارد آقایان نامزد‌ها تعالی، عزت و عظمت کشور را اولویت اصلی مناظرات و بحث و گفتگو‌ها قرار دهند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دوم اینکه امکان دارد کسی در دوران مدیریتی خود خطا‌هایی داشته باشد و طبیعی هم است انسان در مدیریت اجرایی گاهی اوقات اشتباهاتی مرتکب شود ولی دلیلی ندارد اشتباهات کوچک را بزرگ جلوه داد و سخنانی مطرح شود که نشان از تخریب دیگری دارد. وقتی به این دو مسئله مهم توجه شود بی‌تردید موضوع سوم مطرح می‌شود و آن عبارت است از قضاوت مردم نسبت به اخلاق، رفتار، بیان و گفتار و برنامه‌های نامزدها، قضاوت مردم در اینجا خیلی حائز اهمیت است، چون مردم میزان صبوری، شکیبایی و تحمل هریک از نامزد‌های انتخاباتی را می‌سنجند و اینکه چقدر توانسته‌اند شبهات را با استدلال و منطق پاسخ دهند.

سالک بیان کرد: وقتی مقام معظم رهبری می‌فرمایند لنج‌پراکنی نکنید و حرف‌های بی‌ربط بر زبان نیاورید منبعث از یک واقعیت اسلامی و الهی است. 

وی با اشاره به کیفیت مناظرات و گفتگو‌های تلویزیونی نامزد‌ها گفت: تا به امروز که مناظرات یک طرفه بوده و از آقایان نامزد‌ها سؤال می‌پرسیدند و آنها هم پاسخ می‌دادند و باید منتظر مناظرات ۶ نفره نامزد‌ها ماند تا دید که چقدر به اخلاق پایبند هستند و برنامه‌محور عمل می‌کنند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نامزد‌های ریاست جمهوری باید روی چند مسئله تمرکز جدی داشته باشند، اظهار کرد: فرهنگ یکی از موضوعات اصلی است که دیگر موضوعات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را پوشش می‌دهد و لذا نباید فرهنگ را قربانی دیگر مسائل کرد. موضوع دیگری که باید برروی آن تمرکز وجود داشته باشد مباحث مرتبط با اقتصاد، تجارت و معیشت مردم است به ویژه اینکه در سال جهش تولید مسائل اقتصادی باید مدنظر قرار داشته باشند و باید دقت کنند برنامه‌ها طوری بیان شوند که جامعه به سمت تولید ملی علاقه‌مند شوند و در نهایت نامزد‌های انتخاباتی باید ارتباطات جهانی و بین‌المللی را جدی بگیرند و در این خصوص برنامه ارائه دهند و بگویند برای شکستن حلقه انزوایی که استکبار به دنبال آن است چه در چنته دارند؛ همانطور که شهید رئیسی با عضویت ایران در شانگهای و بریکس این حلقه را شکست.

منبع: آنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.