۶۰ تیم ثابت و سیار نظارت بر سلامت، بهداشت و ذبح شرعی احشام در روز عید سعید قربان در خراسان جنوبی فعالیت می کنند.

بخشی مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی درخصوص نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان گفت: ۶۰ تیم شامل ۲۵ گروه ثابت و ۳۵ گروه سیار با حضور ۲۵ دکتر دامپزشک، ۶۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۴ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر می‌شوند و خدمات رایگان به مردم ارائه می‌دهند.

او افزود: تیم‌های دامپزشکی از صبح روز عید قربان فعالیت خود را در کشتارگاه‌ها و برخی نقاط مشخص در شهرستان‌ها آغاز خواهند کرد.

بخشی بیان کرد: برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود مردم دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.


بیشتر بخوانید


مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود اظهار کرد: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتماً از دستکش و لوازم حفاظت فردی استفاده شود و پس از اتمام کار تمام لوازم کار شستشو و ضدعفونی شود.

او عنوان کرد: همچنین مردم از مصرف گوشت و جگر نیم پز اکیداً خودداری کرده و حتماً در زمان طبخ به ویژه جگر از مغز پخت بودن آن اطمینان داشته باشند.

بخشی با تأکید بر اینکه به دلیل احتمال انتقال بیماری‌هایی از دام به انسان، هرگونه کشتار خارج از کشتارگاه و چرخه نظارتی دامپزشکی ممنوع است، گفت: انتظار می‌رود همشهریان و هم استانی‌ها به این مهم اهمیت داده و در صورت وجود هرگونه سوال با شماره گیری ۱۵۱۲ با کارشناسان دامپزشکی در سراسر استان ارتباط برقرار کرده و مشاوره لازم را دریافت کنند و در صورت نیاز بازرسان بهداشتی دامپزشکی در محل حضور خواهند یافت.

برچسب ها: دامپزشکی ، عید قربان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.