آمریکا با تبلیغات فراوانی اقدام به ساخت یک اسکله دریایی با هزینه ۳۳۰ میلیون دلار در آبهای ساحلی غزه کرد. با این حال، از زمان نصب، این اسکله برای چند بار به دلایل مختلف از محل خود جداسازی شده و امکان استفاده از آن وجود نداشته است؛ موضوعی که پیشتر بارها نهادهای بین المللی درباره بی خاصیت بودن این اسکله موقت گوشزد کرده بودند.
به گزارش الجزیره، یک مقام آگاه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تایید کرد به دلیل نگرانی از شرایط آب و هوایی بد طی روزهای آینده و نیز مد بالای دریا، این اسکله موقت از سواحل غزه جداسازی و به بندر اشدود در سرزمینهای اشغالی منتقل شد.
این برای سومین بار طی یک ماه اخیر است که این اسکله موقت به دلایل مختلف از سواحل غزه جداسازی شده و امکان استفاده از آن برای ورود کمکهای بشردوستانه برای فلسطینیان وجود ندارد.
استفاده از این اسکله موقت از اواسط ماه مِی آغاز شد، اما به دلایل آسیب به این اسکله و جداسازی بخشهای مختلف آن درپی شرایط بد آب و هوایی، در اواخر ماه مِی برای تعمیر از سواحل غزه جداسازی و به بندر اشدود در سرزمینهای اشغالی منتقل شد.
تاکنون ورود کمکهای بشردوستانه به غزه از طریق این اسکله بارها با مشکلات مختلفی مواجه شده است به طوری که تنها ۳ هزارو ۵۰۰ تن کمک بشردوستانه موفق به ورود به غزه از طریق این اسکله شده است. این در حالی است که گذرگاه زمینی رفح پیش از جنگ روزانه محل ورود بیش از ۵۰۰ کامیون حامل اقلام ضروری برای فلسطینیان بوده است.
مترجم: ابوالفضل هاشمی
فقط بدرد خودشان بیاد و بعد هم بدرد کسی نخورد
یادتون رفته .وقتی افغانستان را ترک کردند .هر چه را توانستند با خودشان بردند و هر چه را نتوانستند بیرند ..خرابش و داغون اش کردند