سلطانی پور در نشست خبری برنامههای هفته صنایع دستی درباره حمایتهای صورت گرفته از هنرمندان صنایع دستی در استان گفت: یکی از رویکردهای میراث فرهنگی ارتقای توانمندیهای هنرمندان فعال در زمینه صنایع دستی است که برگزاری دورههای آموزشی و ارتقای مهارت از آن دست است.
وی با بیان اینکه در استان سمنان دورههای آموزشی برای ۳۵۰ هنرمند صنایع دستی برگزار شد، افزود: این دورهها شامل بازاریابی، بسته بندی، دورههای آموزشی در رشتههای تخصصی مانند گلیم بافی، سوزن دوزی و خرک بافی و … هستند که مورد استقبال خوبی نیز قرار گرفته است.
معاون میراث فرهنگی استان سمنان با بیان اینکه این دورههای توانمند سازی از نردین میامی تا گرمسار و شهمیرزاد برگزار شده است، بیان کرد: امروز شاهد هستیم که بسیاری از هنرمندان فعال در زمینه صنایع دستی استان دارای مهر اصالت ملی و بینالمللی هستند.
سلطانی پور با بیان اینکه مهر اصالت ملی رویداد ارزیابی صنایع دستی است که هر دو سال یک بار برگزار میشود و صنایع دستی هنرمندان بر اساس معیارهایی مانند کیفیت ساخت، نوآوری و … دسته بندی میشود، گفت: در سال قبل شاهد بودیم که این رویداد چه به لحاظ آموزشی و چه میزبانی دوره در دو روز در شاهرود و سمنان برگزار شد و نتیجه آن نیز دریافت مهر اصالت ملی توسط ۳۳ اثر هنرمندان استان بود که بسیار خبر مسرت بخشی است.
وی افزود: در شش دوره قبلی یعنی ۱۲ سال تنها ۵۳ اثر هنرمندان فعال در زمینههای مختلف صنایع دستی استان سمنان توانسته بودند مهر اصالت کالای تولیدی در عرصه ملی را کسب کند و ما توانستیم در یک دوره برگزاری ۳۳ اثر هنرمندان را به این جمع بیافزاییم.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی استان سمنان همچنین از دورههای آموزشی صنایع دستی برای اقشار مختلف در سراسر استان خبر داد و گفت: بالغ بر ۱۰۰ نفر از زندانیان استان در دورههای آموزشی میراث فرهنگی حضور پیدا کرده و دارای مهارت شدند.