محمدرضا سالاری در مراسم آغاز فعالیتهای تابستان که در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان برگزار شد اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همواره، در طول سال، در حال خدمترسانی و پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان است، اما در تابستان مساله اوقات فراغت قله همه فعالیتها و اولویت اصلی ما به حساب میآید.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزیهای برای تابستان از فروردین با ساختار نیروی انسانی و تغییرات در مراکز آغاز شده تصریح کرد: کانون به عنوان متولی تخصصی حوزه کودک و نوجوان، برنامههای فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و دینی ویژهای را در این زمینه تدارک دیده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان به برگزاری ۲۵۸ کارگاه تخصصی، که هر کارگاه ۱۰ جلسه برای تابستان امسال پیش بینی شده اشاره کرد و افزود: در مجموع ۲ هزار و ۵۸۰ جلسه و همچنین تعداد ۵۶۷ کارگاه عمومی در هفته برنامه ریزی شده است.
وی بیان کرد: تابستان فرصتی برای ساختن، آموزش، تفریح و یادگیری است به همین دلیل شرایطی را فراهم کردهایم تا با انجام این فعالیتها کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان سرگرم و هم به تواناییهای خود بروند.
سالاری عنوان کرد: در بخش فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیتها، علاوه بر اقدامات انجام شده از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی هم استفاده کردهایم تا دغدغههای شما را به حداقل برسانیم.
وی نقش «مربیان» را به عنوان کسانی که در خط مقدم ارتباط با کودکان و نوجوانان حضور دارند، دارای اهمیت ویژهای در جایگاه تصمیم سازی کانون دانست و ادامه داد: مربیان در نشستهای تصمیم سازی ما جایگاه ویژهای دارند و ما بر اساس همفکری با همکاران در این خصوص برنامهها را به پیش میبریم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان گفت: کانون همواره برای گروههای کودک و نوجوان برنامه داشته اما این برنامهها در حوزه کودک پررنگتر بوده که مدیرعامل کانون با تاکیدی که در این زمینه داشتند خواستار نگاه ویژه به نوجوانان شدند، به همین جهت با مجموعه همکاران محتوای خوبی در این زمینه پیشبینی کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: در کانون چند نوع مخاطب داریم، یک مخاطب عضو رسمی ما است که با حضور در فضاهای کانون از خدمات ما به صورت مستقیم بهره میبرد، یک مخاطب خاص داریم که عضو ما نیست اما از ظرفیتها، تولیدات، کتابها، بازی و سرگرمی کانون بهرمند میشود و نمونه بارز مشاهده انیمیشن بچه زرنگ و برنامههای مربوط به تماشاخانه سیار در سیستان و بلوچستان بود که شرایطی فراهم شد تا به این مخاطبان خدمات گستردهتری ارائه شود و این قطعا تقویت و ادامه خواهد داشت.
سالاری گفت: کانون بخشی از اعتبار خود را مدیون اعتماد خانواده هاست و ما تمام تلاشمان را میکنیم که شایسته این اعتماد باشیم، در بحث کاهش آسیبهای اجتماعی و برنامه ریزی در حوزه مهارتهای زندگی، با توجه به نیاز کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان برنامه ریزی های لازم انجام شده است.
وی از فعالسازی مرکز تخصصی نجوم، در روزهای گذشته، گشایش مرکز تخصصی سفال در روزهای آینده، فعالسازی مرکز تخصصی نقالی و شاهنامه خوانی، راه اندازی مراکز تخصصی هنرهای بومی و سنتی در حوزههای شمال و جنوب سیستان و بلوچستان، خرید عروسکهای غول پیکر اشاره کرد و گفت: این خدمات برای شادی، حال خوش، شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوانان و برنامه ریزی برای شکوفایی آنها و در نتیجه توانمندسازی مخاطبان انجام شده و از همه کودکان و نوجوانان خواست به مراکز کانون بیایند و از این خدمات بهره ببرند.