قاضیزاده هاشمی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با حضور در برنامه با مردم به بیان برنامههای خود پرداخت.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری گفت: در ابتدا شهادت رئیسجمهور مردمی و عزیز را تسلیت میگویم. رئیسجمهور عزیز ما کارهای بسیار خوبی را آغاز کرد که برخی از آنها در حال انجام است و برخی انجام شد.
نباید بگذاریم آرمان شهید رئیسی از بین برود
وی ادامه داد: خود را موظف میدانم که مسیر شهید رئیسی را ادامه دهم؛ به این نتیجه رسیدم که در انتخابات ثبتنام کنم و خود را به مردم عرضه کنم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اظهار کرد: دولت شهید رئیسی مسیرها را تغییر داده بود و برای کار خود ۵ سال دیگر زمان داشت؛ نباید اجازه دهیم کار این دولت روی زمین بماند. وظیفه داریم با مردم گفتگو کنیم و نگذاریم به نسخههای تجربه شده بازگردیم. نباید بگذاریم آرمان شهید رئیسی از بین برود.
قاضیزاده هاشمی گفت: فساد ستیزی و مبارزه با مفسدین از آرمانهای دولت شهید رئیسی بود. آمده ام برای اصلاح باورهای غلط و نادرست و ایجاد شفافیت ساختاری؛ تا تعارض منافع را برطرف نکنیم مشکلات از بین نمیرود.
او تصریح کرد: از عمده برجستگیهای دولت شهید رئیسی که رهبری هم به آن اشاره کردند، آن بود که نباید آینده را فدای امروز کنیم. ما باید مسائل صد ساله کشور مانند تورم را حل کنیم. اقدامات موثری در دولت و در کنترل تورم اتفاق افتاد که با استمرار و پیگیری آنها باید به نتایجی که انتظار داشتیم، برسیم.
خصوصیسازی و مردمیسازی باید اتفاق بیافتد
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ادامه داد: خصوصی سازی و مردمیسازی باید اتفاق بیافتد و مردم باید سهامداران داراییهای دولت شوند. توزیع ثروت باید به شکلی دقیق در کشور ایجاد شود.
وی ادامه داد: بزرگ شده دانشگاه هستم و ریشه در حوزه دارم؛ از ظرفیت هر دو میتوانم به خوبی استفاده کنم. معتقد به حرکت و راه امام هستم. رئیس جمهور باید بداند وظایفش چیست و اگر قولی میدهد بر اساس وظایفش باید باشد.
شهید رئیسی هیچگاه کسی را متهم نکرد
قاضیزاده هاشمی گفت: رئیس جمهور مجری قوانین مجلس است و نمیتواند خارج از معیارهای قانونی قولی بدهد. افراد زیادی بودند که با قول به مردم به قدرت رسیدند و پس از به قدرت رسیدن، دولتهای پیشین را مقصر دانستند. شهید رئیسی هیچگاه کسی را متهم نکرد و مشکلات را گردن دیگران نینداخت و این بخشی از مدل حکمرانی جدید است.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه شعار دولتم دولت مردم و دولت خانواده است، بیان کرد: وقتی از مردم صحبت میکنیم یعنی محور دولت همین مردم هستند. دولت، اجرا را باید به مردم واگذار کند و اینجا ناظر نافذ مردم هستند.
باید اقتصاد دولتی را به اقتصاد ملی تبدیل کنیم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اظهار کرد: کاری باید شود که مرزی بین دولت و مردم نباشد و اختیارات را به استانها و شهرستانها واگذار کنیم؛ این کار را در بنیاد شهید انجام دادیم. هر شهرستانی باید پایتخت موضوعی یک مسئله باشد.
وی گفت: انتصابات ما نیز باید با نظر مردم انجام شود و این یعنی مردم را در حکومت دخالت بدهیم؛ باید نظر مردم در مورد کارگزاران را بدانیم. ما باید همه بنگاههای اقتصادی دولت را به مردم واگذار کنیم، حتی شرکتهای بزرگ گاز و نفت را.
جوانان نباید نگران سربازی و بیکاری باشند
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: وقتی از دولت خانواده صحبت میکنیم باید بدانیم اهمیت خانواده به چه میزان است. اگر میخواهیم آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا کند و رشد فرهنگی، امنیتی و سیاسی داشته باشیم باید خانواده پایدار را حفظ کنیم و دغدغههای ارکان خانواده را پاسخ دهیم؛ دغذغه خانواده معیشت و اقتصاد است.
قاضیزاده هاشمی گفت: جوانان ما نباید نگران سربازی و بیکاری باشند. نباید اینجا بازار کار برای اتباع بیگانه باشد و کارها توسط آنها اشغال شود.
وی ادامه داد: درباره دختران ما نیز به همین شکل است و باید مشکلات آنها را نیز به بهترین شکل حل کنیم. ۱۴ سال در مجلس و ۵ سال در هیئت رئیسه مجلس بودم و به برنامههای حقوقی آشنا هستم و در برنامهای که داریم، راهکار ارائه کردیم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم رضایت مردم را حفظ کنیم. ایران ما با هیجان ساختگی و دعوا در مناظرهها ساخته نمیشود. رئیس جمهور باید با مواضع و کارنامه خود ارزیابی شود.
رئیسجمهور نمیتواند قولی خارج از قانون بدهد
او گفت: نظام پولی، بانکی و کسر بودجه و ساختار نامرتب بودجه را باید با برنامههایی که داریم حل کنیم. آرزومندم تمدنهای بزرگ در ایران تکرار شود. ملت ایران در تاریخ خود ثابت کرده که در دوران کوتاه هم میتواند به قدرت بزرگی برسد و تنها فرمانده شجاع میخواهد تا با مردم از این گذرگاهها عبور کند.
قاضیزاده هاشمی بیان کرد: ما به رجال ملی نیاز داریم که مردم را در جریان تصمیمات بزرگ قرار دهند و این آرمان بدون همراهی مردم عزیز ممکن نیست؛ گام اول حضور پر شور در انتخابات و گام دوم جوانان پر شور هستند. آمده ام که خادمی صدیق برای ملت ایران باشم.
بند پ یعنی پول و پارتی باید از بین برود
خبرنگار: محمدحسین نیک خوی متین
اصلا
و ابدا
خدا اون روز نیاره
رای ما دکتر سعید جلیلی
الان سهم دی که بیشتر سهامدارهاش از بنیاد شهیدن، تا الان کلی ریزش کرده
برادشته گفته تمام صنعت و هر چی که هست رو خصوصی میکنم میدم به مردم حتی صنعت گاز و نفت !
داداش هنوز جای خصوصی سازی های قبلی نیشکر هفت تپه و هپکو و کارخونه ها و... درد میکنه
اگه تو رئیس جمهور شی که کشورو نابود میکنی !
عزیز من کسایی که تو بهشون میگی مردم یه عده میلیادر بیسواد قصی قلب هستن که صاحب کارخونه ها بشن و صنعت ما بشن اول خون کارگرو در نبود نظارت میمیکن و بعدا به دلیل نداشتن تخصص نابودش میکنند !
ادمین تو رو جان مادرت نشر بده
در بحث وزارت صمت ، ایمیدرو و معدن همچنان منبع رانت و فساد است
دو تا از وزیر های صمت کلی وعده دادند تحویل خودرو سامانه تا اخر ۱۴۰۲ که فاطمی داد و نشد و ۲۰۰ هزار دستگاه واردات که ۲۰ هزارتا اومد
در ضمن از سال ۱۴۰۰ به بعد این خودروسازها سالی دو تا سه بار گرون کردند
در لوازم خانگی در واردات بستند ولی بخاطر بی جنبه بودن تولید یا مونتاژ داخل قیمت داخلی از خارجی هم گرونتر شد شما الان چندتا یخچال تولید داخل ۶۰ تا ۷۰ میلیون میدهند در حالیکه مثلا برند هیتاچی ژاپنی قاچاق هم ۶۰ میلیون است تهیه جهیزیه و ازدواج سختر شد
در وزارت ارتباطات مشکل بزرگ سرعت کم اینترنت و بدتر کم فروشی علنی و مثل نور افتاب دوتا اپراتور است
در بانکداری همچنان سودها بیشتر شبیه بانک ربوی است
برا وام ازدواج خیلیها خیلی اذیت شدند
بورس بدتر شد چون سیاسی شد و دولت دخالت کرد
ارز بالا رفت
مثلا در چند وقت اخیر چند صنف تو ترخیص کالا دچار دردسر بزرگ شده اند یکیش موبایل الان تیکه ۳ میلیون بخاطر این حرکت رفته رو گوشیهای سامسونگ و شیامی زیر ۲۰ میلیون چون جنس ترخیص نمیشه و گمرک و سازمان تجارت شو راه انداختند
اما نکات مثبت وزیر نیرو است و احیا بعضی کارخانه ها در نقاط دور افتاده و از نزدیک دیدن مشکلات مردم مناطق محروم
مسلما دولت ۱۳ مخصوصا در چند وزارتخانه مثل صمت اقتصاد و ارتباطات و... ایراداتی داشت
باید بگن موارد درست ادامه و بقیه اصلاح میکنم
یعنی اولویت اول دولت است!!!