حالا زمان زیادی به انتخابات باقی نمانده است. کمتر از یک ماه دیگر همای ریاست جمهوری بر روی شانه های یکی از داوطلبان خواهد نشست. از همین رو نیز هریک از دو جریان سیاسی یعنی اصولگرایان و اصلاح طلبان در صدد هستند تا نامزد خود را راهی پاستور کنند.
دو روز قبل بود که جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات نتیجه آخرین جلسه این جبهه برای انتخاب کاندیدای نهایی را اعلام کرد و در صفحه خود نوشت: در نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران، به ترتیب حروف الفبا، آقایان عباس آخوندی، مسعود پزشکیان، اسحاق جهانگیری حائز دو-سوم آراء بعنوان کاندیداهای معرفی شده از سوی جبهه اصلاحات ایران شدند. نامزد نهایی جبهه اصلاحات متعاقبا از بین همین افراد انتخاب می گردد.
وقتی اصلاح طلبان برای حفظ وحدت درون خود «سوگند» میخورند
اصلاحات البته به این بسنده نکرد بلکه میثاق نامه ای را در درون خود به امضا رساند . متن این میثاق نامه به شرح زیر است: « ۱. به کلیه سازوکارهای تصمیم جبهه اصلاحات ایران برای رسیدن به نامزد واحد پایبند باشم.
۲. در صورتیکه نامزد منتخب جبهه اصلاحات براساس سازوکارهای تعیین شده فرد دیگری بود، رسماً کنارهگیری از رقابت انتخاباتی و حمایت خود را به نفع نامزد منتخب اعلام نمایم.
۳. قبل و بعد از اعلام صلاحیتها و تا رسیدن به نامزد واحد علیه هیچیک از نامزدهای جبهه موضعگیری نداشته باشم.
۴. به منظور اجرای فصل سوم قانون اساسی و با در نظر گرفتن بیانیه ۱۵ بندی آقای خاتمی یعنی تأمین حقوق کلیه شهروندان جامعه رنگین کمانی ایران من جمله: حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصتهای برابر فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاستها و عملکردها همه توان خود را بکار گیرم.
۵. برای قدرتمند شدن جامعه مدنی ایران که از لوازم دولت توانمند است، بکوشم و تقویت جامعه مدنی را از اولویتهای دولت خود بدانم.
۶. حل مشکلات معیشتی و تامین رفاه و کاهش آلام مردم ایران را با اصلاح اقتصاد سیاسی کشور و نیز تعامل سازنده با جهان در رأس اولویتهای دولت خود قرار دهم.
نامزدهای مورد حمایت جبهه اصلاحات ایران میبایست تعهد خود را نسبت به این میثاقنامه بهشکل کتبی اعلام نمایند.»
چه کسانی در صدد هستند وحدت جریان اصولگرا را از بین ببرند؟
و این یعنی همه در برابر تصمیم اصلاحات فارغ از دیدگاه شخصی خود تمکین میکنند. خب قطعا انتظار این است که در درون جریان اصولگرایی نیز همین اتفاق رخ دهد و یک نامزد واحد معرفی شود ؛اما ماجرا وقتی جالب میشود که بدانیم جریان اصولگرایی نه تنها نامزد های اصلی خود را مشخص نکرده است بلکه در تلاشند تا نامزدهای احتمالی خود را نیز تخریب کنند. افرادی در بیرون از این جریان با نام اصولگرایی و افرادی هم در درون این جریان.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در این باره گفته است: اکنون احساس خطر نسبت به اینکه این انتخابات شبیه به سال ۹۲ شود بسیار زیاد است. قطعا اگر اصولگرایان به یک نامزد واحد نرسند و وحدت نداشته باشند ممکن است جریانی که تعدد نامزدها را کاهش داده است پیروز شود. برخیها تحلیل و محاسبات اشتباهی دارند که گمان میکنند رقابت فقط در میان جریان اصولگرایان است و جریان رقیب دیگری در عرصه قابت وجود ندارد؛ درحالی که این محاسبات غلط است و موجب میشود بیشتر به سمت رقابت درون گفتمانی برویم. این ناشی از چند مساله است. ابتدا اینکه از بیرون برخی از افراد و جریانات این اشتباه محاسباتی را به برخی از افراد ساده القا میکنند؛ دوم اینکه حب قدرت برخیها را تحریک میکند تا به این اقدامات دست بزنند و تفرقه در میان جریان انقلاب ایجاد کنند.
این فرد اصولگرا تصریح کرد: متاسفانه این اشکال به جریان اصولگرایی وارد است که بعد از فوت شخصیتهایی که در میان جریان اصولگرایی محور بودند در حال حاضر تقریبا شخص محوری از میان رفته است و باید تشکلها و خرد جمعی حاکم باشد که متاسفانه این خرد جمعی هم به علت برخی از رفتارهای نخبگان سیاسی این جریان درونش اختلاف ایجاد شده است؛ شورای ائتلاف، شورای وحدت و.. هریک از دیگر تشکلهای سیاسی نشانگر این عدم وحدت هستند و انسجامی که ضروری است در میان این جریان وجود ندارد. در انتخابات مجلس هم شاهد بودیم که هریک از تشکلها به صورت جداگانه لیستی را انتخاب کردند و نه احزاب و نه ائتلافها یک انسجام واحد نداشتند. ولی اصلاح طلبان از ابتدا تشکل گرا بوده اند.
شورای ائتلاف ، شورای، امنا و... چند نهاد قرار است برای اصولگرایان تصمیم بگیرند؟
حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به انتخابات پیش رو بیان کرد: پیش بینی میشد که رقابت در درون جریان اصولگرایی شدید شود و به همین دلیل هم فرضیههای مختلفی شکل گرفته است. متاسفانه برخی از افرادی که خارج از فعالیتهای انتخاباتی هم هستند از بیرون به تخریب چهرههای انتخاباتی روی آورده اند. در حالی که مقام معظم رهبری هم تاکید کردند که به جز موضوع سلامت، امنیت، رقابت و مشاکرت رکن پنجم یعنی اخلاق گرایی هم باید رعایت شود که این شامل اخلاق سیاسی، اخلاق انتخاباتی و در نهایت اخلاق اسلامی میشود.
کنعانی مقدم در پاسخ به این سوال که بزرگتر تصمیم گیر در جریان اصولگرایی چه کسی است؟ گفت: جریان اصولگرا بزرگتر دارد ولی مساله این است که در این جریان همه ادعای بزرگتری دارند و همین هم باعث شده است که تا امروز نه به وحدت برسیم و نه بتوانیم بر روی یک گزینه واحد تمرکز کنیم. توصیه ما به دوستان این است که در بین این گزینهها دو یا سه نفر وارد رقابت شوند و سایرین به نفع آنها کنار بروند، اما ظاهرا هیچکس حاضر نیست از این دایره خارج شود. الان ما شورای ائتلاف داریم، شورای وحدت داریم، امنا داریم و... هرکدام هم یک صحبتی میکنند و هیچ یک هم حاضر نیست با طرف دیگر صحبت کند تا این چند دستگیها حل شود.
حکایت انتخاباتی که اصولگرایان با خودشان رقابت و عرصه را به رقیب واگذار کردند
حالا که بحث به انتخابات سال ۹۲کشیده شد شاید بد نباشد یک مرور کوتاه داشته باشیم. انتخاباتی با هشت بازیگر اصلی: سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، غلامعلی حدادعادل، علی اکبر ولایتی، حجتالاسلام و المسلمین حسن روحانی، محمد غرضی، محسن رضایی و محمدرضا عارف که در نهایت جناح اصلاح طلب با یک نامزد اصلی یعنی حسن روحانی وارد رقابت شد، اما در کمال تعجب اصولگرایان با چهار نامزد وارد عرصه رقابت شده، خود رقیبی برای یکدیگر شدند و یک خودزنی تاریخی را برای خود رقم زدند.
موضوعی که اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه درباره آن گفت: اگر هر یک از نامزدهای اصولگرا بر روی یک اصولگرای دیگر اجماع میکردند، رای بیشتری از آنِ آنها میشد. از نظر سیاسی اصولگرایان وحدت نداشتند، البته در انتخابات ریاست جمهوری انتخاب یک فرد رجحان است نه شکست دیگری، اما متاسفانه برخی دلشان میخواهد کشور ما همیشه در حال درگیری باشد و هر دولتی که سر کار بیاید نتواند از همه نیروها استفاده کند.
خبرنگار: فاطمه تورانلو
با وجود گذشت 2 ماه و 20 روز از سال که شکایت و اعتراض علیه شعبه مربوطه تامین اجتماعی در سامانه تخلفات اداری سازمان تامین اجتماعی ثبت کردم ولی اما متأسفانه هیچ خبری بررسی و رسیدگی نیست چرا؟
درخواست رسیدگی دارم.
جناب آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامیناجتماعی
باسلام
هر سال که حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی طبق ماده ۹۶ قانون کار افزایش یافته است.
سوال بنده این است که چرا شعبه مربوطه تامین اجتماعی به صورت غیر قانونی در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ حقوق و مزایا بنده را در حکم سالها ۱۳۹۹، ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ کم کرده است اعتراض هم می کنم و متأسفانه کسی هم جوابگو نیست چرا؟
درخواست رسیدگی دارم.
قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمیشود..
قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمیشود.
حرف دل همه بازنشستگان تامین اجتماعی
بازنشسته تامین اجتماعی از نسیم شهر بهارستان
سوال اینجاست که پس چرا سرنوشت تفاوت افزایش معوقات رفاهیات (بن خواربار ومناسبتها بازنشستگان شرکت مخابرات از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص نشده است چرا؟
در حال حاضر بازنشستگان مبلغی اضافه برای بیمه تکمیلی پرداخت میکنند و از شرکتِ متولیِ بیمه تکمیلی هم رضایت ندارند. آتیهسازان حافظ خدماتِ درمانی را آنچنان که باید به بازنشستگان ارائه نمیدهد.
سازمان تامین اجتماعی اسلامشهر می گوید بیمارستان دولتی است سوال بنده این است که اگر بیمارستان دولتی است پس چرا بیمارستان امام زمان اسلامشهر از بیمه تکمیلی و هم از بنده پول گرفته است و متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
و این در حالی است که بیمارستان امام زمان اسلامشهر خصوصی است و نه دولتی
بازنشسته تامین اجتماعی
بن خوار بار اردیبهشت ماه امسال کی واریز می شود؟
به گزارش پایگاه خبری میزان اعلام کرد سود سهام مخابرات ایران اخابر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۷ از طریق سجام واریز شده است ولی اما متأسفانه امروز یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ ۱۴۰۳ هست که هنوز هم به حساب بنده واریز نکردن چرا؟
بازنشستگان محترم
اگر بن خواربار از فریز در نیاید وبر اساس حداقل حقوق قانون کار داده نشود (در سال ۱۴۰۳ بن خواربار ماهیانه باید ۳۹۶۰۰۰۰ تومان باشد) در سال ۱۴۰۳ که بیمه تکمیلی مبلغ بیمه تکمیلی سهم بازنشسته را زیاد میکند (از تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۰۱ ) آنوقت ما بازنشسته ها در ماه جهت پرداخت بدهی به مخابرات ایران بایستی صف به ایستیم (یعنی در صورتیکه بن خواربار از فریز در نیاید از مرداد ماه ۱۴۰۳ بایستی یک چیز دستی به مخابرات ایران ماهیانه بدهیم )
تنها راه خارج شدن رفاهیات از فریز شرکت کارکنان رسمی وبازنشسته ها حضور فعال در تجمعات دوشنبه ها است.
حدود هفت سال است که پس از ۳۳ سال و ۵ ماه خدمت در شرکت مخابرات، بازنشسته شدهام، اما هنوز موفق به دریافت سکه پایان خدمت خود نشدهام. که تقاضا دارم به این موضوع رسیدگی شود.
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات منطقه تهران
من بیش از ۷ سال در شرکت مخابرات منطقه تهران بازشسته شدم متاسفانه هیچ کسی هم تاکنون پاسخگو و جوابگو در مورد مشکل بنده نیستند چرا؟
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
و این در حالی است کسانی که در سال 1394 مخابرات منطقه تهران بازنشستگان شدند دریافت کردند.
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
سلام از سال۹۴ هیچ استانی پرداخت نکرده
رساگو می گوید
سلام.لطفا اطلاعات خود تان را بروز فرمایید بنده اسفند ۹۶ بازنشست شده ام حدود نیمه سال ۹۷ سکه رو هم دادند.در اذربایجان شرقی
بازنشسته مالی می گوید
سوال اینجاست که چرا شرکت مخابرات استان تهران در سال ۹۶ به بازنشستگان ۱۸ میلیون تومان وام داده است ولی شرکت مخابرات ایران به بازنشستگان ۳۰ میلیون تومان داده است چرا؟
و این در حالی است که آیین نامه شرکت مخابرات در سراسرکشور برای کارکنان رسمی و هم برای بازنشستگان شرکت مخابرات یکسان است.
وپاسخ ظلم چوب بی صدای الهی است.
سکوت دربرابر خیانت و خود خیانت بدتر است.
بازنشسته مخابرات منطقه تهران
دولتهای آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیستها در غزه باید پاسخگو باشند.
پاسخ ایران به قطعنامه آژانس بینالمللی انرژی اتمی باید اخراج بازرسان آژانس باشد ایران فوری و سریع باید بازرسان آژانس را از کشور اخراج کند.
حمله هوایی آمریکا و انگلیس علیه فرودگاه الحدیده یمن، اجرای قانون جنگل بود.
حمله مجدد ائتلاف آمریکایی - انگلیسی به یمن، اجرای قانون جنگل بود.
شبکه اینترنشنال تروریستی است.
آمار شهدای غزه به ۳۶هزار و ۷۳۱ نفر رسید و سه کشور اروپایی جنایتکار به همراه آمریکا جنایتکار در این مدت هشت ماه شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری وغیر انسانی صهیونیست ها جنایتکار در جنگ غزه بودن و هنوز هم هستند.
اقدام غیر انسانی اسرائیل جنایتکار علیه فلسطین و غزه شرم آور است
ارتش رژیم صهیونیستی از ۸ ماه پیش حملات ویرانگر خود را علیه مردم بیدفاع غزه ادامه میدهد که تاکنون بر اثر آن بیش از ۳۶ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۸۳ هزار فلسطینی دیگر زخمی شدهاند که طبق اعلام رسانه دولتی در نوار غزه، ۱۵ هزار و ۵۱۷ شهید، کودک هستند.
تصویب قطعنامه ضد ایرانی اخیر در آژانس توسط دشمنان درجه یک ملت ایران و هم دشمنان درجه یک حکومت نظام جمهوری اسلامی، نتیجه برجام بی مورد و برجام بی ارزش بوده است.
مذاکره بی مورد و مذاکره بی ارزش در این مدت 12 سال اقتصاد کشور را نابود کرد.
بازرسان آژانس را از کشور اخراج کنید و این در حالی است که متأسفانه ایران هنوز هم با بازرسان آژانس همه جانبه همکاری می کند چرا؟
دیگر هیچ کس در شورای حکام نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی آمریکا و متحدانش سرپوش بگذارد.
سیاستهای مداخلهجویانه اروپا جنایتکار همچنان عامل بیثباتی در جهان است.
صهیونیست ها جنایتکار از سال 1917 تاکنون 100 درصد فقط با کمک، حمایت و پشتیبانی آمریکا و کشورهای اروپایی جنایت می کنند و آدم می کشندو همچنان نیز ادامه می دهند.
۴ سال همیه شخص دیگه بیاد
وای بحال بقیه
سه سال کشور یکدست تقدیم نیروهای انقلابی و جهادی شد نتیجه چی شد؟نسبت به ۳ سال پیش تورم و فقر ده برابر شده
1- احیای بیش از 9000 کارخانه تعطیل شده که برخی از انها از جمله ماشین سازی اراک و کشت و صنعت دشت مغان که مساحتی بیش از 26000 هزار هکتار داشت و دولت روحانی انرا تعطیل کرده بود و چند هزار کارگر را بی کار کرده بود
.
2- راه اندازی سامانه درگاه ملی مجوزهای کسب و کار،که بسیار کار بزرگی بود چون اکثر جاها از جمله وزارتخانه ها و صاحبان امضاهای طلایی مقاومت می کردند وی ایشان با قاطعیت ایستاد تا کار انجام شد. قبلا یک فرد برای گرفتن یک مجوز، باید چند سال معطل می ماند و یا در برخی جاها باید رشوه می داد، ولی الان شما برای راه اندازی کسب و کار مدارکتان را را در سامانه بارگذاری میکنید و سازمان مربوطه موظف است تا در عرض چند روز جواب دهد و اگر جواب ندهد سامانه خودکار مجوز را صادر می کند و همین باعث کاهش شدید بی کاری در همین 3 سال شد.
3- بازرسی و رفتن بیش از 70 سفر استانی و از نزدیک دیدن مشکلات استانها و تصویب طرحهایی در همان سفرها برای رفع مشکلات انها, از جمله اب شرب استان محروم سیستان و بلوچستان
4- کاهش تورم به حدود ۳۵درصد، که در زمان روحانی به ۵۷ درصد و یا بیشتر رسیده بود که بالاترین رقم تورم در 80 سال اخیر بود.
5-ساخت بسیاری بیمارستان و مراکز خدماتی و...
6- پیوستن ایران به سازمانهای اقتصادی بزرگ دنیا، از جمله شانگهای و بریکس
و.....
فکر کنم کلید اشتباه داده بودن دستش.... چون ادعا داشت ، فرداش متوجه وقایع شده
روحانی باشه درسته
چون نخبه است
باسواد و عالم ،با درایت و مردمی
و دلسوز مملکت و ملت
اینها همه اینکاره نبودن اگر بودن که کشور وما ملت حال وروز اینچنینی نداشتیم.
اصلاح طلبان متخصص بدون تعهد
نتیجه کار اصولگرایان تورم و گداپروری و پولپاشی و اضافه کردن مردم به کمیته امداد بوده
نتیجه کار اصلاح طلبان هم تحریم و انزوا بعد از دادن هزاربار امتیاز و کتک بوده
اگه بتونه از عملکرد خودش در شهرداری دفاع کنه و بگه رئیس جمهور شد اقای مخبر معاون اولش میزاره کار تمام است