رییس اداره محیط زیست شهرستان بردسکن گفت: یک متخلف شکار غیرمجاز در این شهرستان خراسان رضوی به اقدامات زیست‌محیطی شامل سیراب و آب‌دادن به حیوانات به مدت هزار و ۸۰ ساعت محکوم شد.

علی اصغر حمزه‌پور گفت: تعامل دادگستری در صدور احکام جایگزین و تعامل با متخلفان در حوزه محیط زیست قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه بردسکن دومین شهر معدنی خراسان رضوی با بیش از ۲۲ محدوده معدنی فعال و ۱۵ کارخانه فرآوری فلزات از جمله طلا، مس و آهن است، اظهار کرد: اداره محیط زیست بردسکن نسبت به نظارت و پایش واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی و برخورد با صنایع آلاینده اقدام می‌کند.

رییس اداره محیط زیست بردسکن ادامه داد: پارسال ۱۹۰ بازدید پایش در خصوص معادن بردسکن صورت گرفت که حاصل آن صدور ۱۹۰ اخطار زیست‌محیطی در زمینه رفع آلایندگی منابع آب، خاک و هوا بوده است.
وی گفت: بردسکن دارای مناطق حفاظت شده "درونه" و پناهگاه حیات وحش "دشت لاغری" به مساحت ۱۰۰ هزار هکتار است که عملیات گشت و کنترل زیست محیطی، برخورد با متخلفین شکار و صید و معرفی آنها به حوزه قضایی توسط یگان حفاظت محیط زیست با جدیت انجام می‌شود.
حمزه پور اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته در راستای انجام تعهدات مربوط به خدمات داوطلبانه در حوزه محیط زیست و مسئولیت اجتماعی با همکاری تعدادی از معادن فعال در شهرستان بردسکن اقدامات زیست محیطی صورت گرفت.

به گفته وی، بدین منظور با صرف هزینه‌ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال، احداث آب انبار و آبشخور حیات وحش، آبرسانی به حوض انبارها، مشارکت در اجرای مراسم و کارگاه‌های آموزشی زیست محیطی و افزایش فرهنگ زیست محیطی انجام شده است.
رییس اداره محیط زیست شهرستان بردسکن افزود: بردسکن یکی از شهرستان های با تنوع زیستی بالا به لحاظ تعدد گونه های مختلف جانوری و گیاهی است که از حیات وحش شاخص آن می توان به پستاندارانی همچون یوزپلنگ، کفتار، گرگ، شاه روباه، کاراکال، گربه وحشی، قوچ و میش وحشی، کل و بز وحشی، آهو و پرندگان شاخصی چون "زاغ بور" (فقط در ایران قابل مشاهده شده است)، هوبره، عقاب طلایی، انواع سارگپه، شاهین و دیگر پرندگان شکاری مانند باقرقره، کبک و تیهو و از خزندگان به لاک پشت مهمیزدار(خشک زی)، بزمچه، مار افعی شاخدار، مار جعفری و کفچه مار اشاره کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به خشکسالی های گذشته، اداره حفاظت محیط زیست بردسکن اقدام به احداث منابع آبی و آبشخور حیات وحش در مناطق تحت مدیریت سازمان نموده که در حال حاضر آبرسانی به حیات وحش از طریق ۱۸ باب "حوض انبار" در سطح مناطق توسط یگان حفاظت محیط زیست صورت می گیرد.
حمزه پور برخورد با واحدهای آلاینده محیط زیست مطابق ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده را یاد آور شد و افزود: همه واحد های آلاینده باید بر اساس دستور العمل های صادر شده توسط محیط زیست اقدام کنند، واحد های متخلف از قانون ضمن معرفی به دادگستری، منجر به پرداخت جریمه خواهند شد که جریمه عوارض آلایندگی توسط اداره دارایی اخذ و به حساب شهرداری ها و فرمانداری جهت ارائه خدمات زیست محیطی واریز و هزینه می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.