مدیر آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کاربرد این دستگاه تضمین سلامت مواد غذایی تولید شده با استفاده از اندازه گیری ساختار کامل اسیدهای چربِ مواد غذایی و خوراکی است.
صحرایی با بیان اینکه این دستگاه کمک میکند تا باقیمانده سموم کشاورزی و آفت کشها در مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی قابل تشخیص باشد، افزود: این دستگاه به همت بانک جهانی تهیه و تحویل علوم پزشکی زاهدان شده است.
وی ادامه داد: روش کروماتوگرافی گازی روشی دقیق و مناسب برای اندازه گیری کامل اسیدهای چرب مواد غذایی است و منجر به افزایش سرعت و بالا بردن کیفیت تجزیه و تحلیل مواد غذایی میشود.
به گفته مدیر آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با راه اندازی این دستگاه امکان انجام آزمون اسیدهای چرب سیس، ترانس و استرولهای گیاهی بر روی نمونههای روغن و لبنیات ممکن میشود.