مویدی گفت: سالانه بیش از ۲۵۰ تن گوشت انواع ماهیهای سردابی و گرمابی در استخرهای تک منظوره و دو منظوره شهرستان بیضا تولید و روانه بازار مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: در حال حاضر ۴ مزرعه تک منظوره تولید ماهیان سردآبی (ماهیان غزل آلا) با تولید هر دوره بیش از ۷۶ تن، ۱۶ مزرعه دو منظوره پرورش ماهیان گرمابی با تولید بیش از ۳۰ تن، یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۱۳ تن و دو مزرعه تولید بچه ماهی در این شهرستان فعالیت دارند.
او افزود: این مزارع علاوه بر استفاده بهینه از منابع آب نقش مهمی نیز در رونق تولید، ایجاد اشتغال و افزایش سرانه مصرف گوشت ماهی در سبد غذایی مردم دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به کیفیت گوشت ماهیهای تولیدی این شهرستان گفت: به علت کیفیت بسیار بالا و مرغوبیت خاویارهای تولیدی این شهرستان علاوه بر داخل به خارج از کشور نیز صادر میشود.