سرپرست وزارت امور خارجه:

صهیونیست‌ها هیچ هدف نظامی را در غزه نتوانستند منهدم کنند

باقری‌کنی گفت: در غزه هیچ هدف نظامی وجود ندارد که اسرائیل بتواند آن را منهدم کند، پس نمی‌تواند یک هواپیمای فلسطینی را منهدم کند.

علی باقری کنی سرپرست وزارت امور خارجه ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، اظهارداشت: ماه خرداد ماه حادثه‌های بزرگ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است، چه ۱۵ خرداد ۴۲، چه ۱۴ خرداد ۶۸، چه سوم خرداد ۶۱، هر کدام از این رویداد‌های بزرگ و تاثیرگذار در تاریخ انقلاب اسلامی در ماه سوم فصل بهار رخ داده است.

وی با بیان اینکه امروز ما داغدار شهدای سانحه هوایی سقوط بالگر رئیس جمهور و همراهان ایشان هستیم، گفت: این روز‌ها و در ادامه هفت ماه گذشته ما عزادار شهدای بزرگوار مردم فلسطین در غزه هم هستیم که ناشی از جنایت‌های دد منشانه و بی‌رحمانه صهیونیست‌های ضد انسان است.

باقری تصریح کرد: اینکه در طول چند ماه گذشته این جنگ ادامه داشته، نفس ادامه این جنگ نشانه پیروزی مردم فلسطین است. در طول این مدت صهیونیست‌ها هیچ هدف نظامی را نتوانستند منهدم کنند چرا که هدف نظامی در غزه وجود ندارد، نه یک هواپیمای فلسطینی را توانستند منهدم کنند، نه یک تانک فلسطینی را توانستند به غنیمت بگیرند و نه یک پادگان نظامی را در آنجا توانستند تصرف کنند، چرا که هیچ کدام از آنها در غزه وجود ندارد و در غزه مردم بی سلاح رشید و شجاع حضور دارد.

سرپرست وزارت امور خارجه افزود: هیچکس از آغاز عملیات طوفان الاقصی این فکر را نمی‌داشت که یک جنگ تمام عیار میان یک ارتش ضد انسانی تا دندان مسلح با مردم فلسطین بیش از ۷ ماه به طول بیانجامد و آن ارتش تا به دندان مسلحی که تسلیحات گسترده و به روز نظامی را از غرب دریافت می‌کند مستاصل و درمانده باشد.

سرپرست وزارت امور خارجه گفت: وقتی که قطعنامه‌ای در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مطرح می‌شود نزدیک به ۱۵۰ کشور به نفع ملت فلسطین و کمتر از ۱۰ کشور به به نفع رژیم صهیونیستی رای می‌دهند، نشان از این است که این رژیم جایگاه تصنعی گذشته خود را در عرصه بین‌المللی از دست داده است و با شرایط بسیار نابهنجاری روبرو است.

باقری افزود: شهید آیت الله رئیسی زمانی که مسئولیت را به عهده گرفتند در عرصه سیاست خارجی ابداعات و ابتکارات بسیار موثری را انجام دادند، یکی از ابتکارات ایشان بحث ارتباط با همسایگان بود چرا که سیاست همسایگی بحث اصلی در دکترین سیاست خارجی دولت سیزدهم بود و از همان روز مراسم تحلیف که هیئت‌های خارجی به تهران آمدند، در ملاقات‌هایی که با آیت الله رئیسی داشتند متوجه رویکرد و نگاه شهید رئیسی شدند و پس از خروج از آن جلسه نظرشان نسبت به روابط با ایران مثبت، ایجابی و رو به جلو بود.

وی عنوان کرد: از همان زمان این نگاه میان کشور‌های مختلف از جمله کشور‌های منطقه شکل گرفت، سیاست همسایگی توانست جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک محور تضمین کننده ثبات در منطقه نشان دهد. آمریکایی‌ها در طول دهه‌های گذشته تلاش کردند که ایران را میان همسایگان خود با این ادعای دروغ که ایران به دنبال ترویج بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه است منزوی کنند، اما رویکرد صحیح سیاست خارجی در دولت سیزدهم مانع از تحقق هدف آنها شد.

سرپرست وزارت امور خارجه تصریح کرد: وقتی جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه رژیم صهیونیستی را تنبیه کرد کشور‌های منطقه این حرکت را به معنای یک حرکت بی‌ثبات کننده تلقی نکردند بلکه این حرکت را دفاع مشروع از منافع و امنیت ملی ایران تلقی کردند. این موفقیت ما در تحقق اهداف میدان و دیپلماسی بود که هر دو همزمان و همسو با یکدیگر و رو به جلو حرکت کردند. صهیونیست‌ها پس از عملیات وعده صادق نتوانستند حتی یک بیانیه از مراجع و مجامع بین المللی علیه ایران دریافت کنند که این نشانه هوشمندی، ذکاوت و رویکرد صحیح شهید آیت الله رئیسی و شهید امیر عبداللهیان در سیاست خارجی بود.

وی ادامه داد: امروز هرچند ما متاسف و ناراحت به دلیل از دست دادن این شخصیت‌های ارزشمند هستیم، اما مفتخریم که این شخصیت‌ها بزرگ توانستند افتخار، غرور و سربلندی برای جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان به ارمغان آورند. این هم به دلیل این است که ما توانستیم به طور کامل از مؤلفه‌های قدرت استفاده کنیم. عقب نشینی در میدان دیپلماسی برای ما اقتدار نمی‌آورد، میدانداری و راهبری به سمت جلو هست که می‌تواند برای ما تولید قدرت کند و این در عمل در دولت آقای رئیسی مشاهده شد.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته و بیش از گذشته تلاش می‌کنیم در عرصه‌های حقوقی، بین المللی و دیپلماسی حامی و پشتیبان واقعی مقاومت باشیم. از روز گذشته من تماس‌های تلفنی را با وزرای خارجه کشور‌های مسلمان و منطقه آغاز کردم و امروز هم به این تماس‌ها ادامه خواهیم داد تا بتوانیم از ظرفیت کشور‌های اسلامی و منطقه استفاده کنیم و اجازه ندهیم صهیونیست‌ها همچنان به جنایات خودشان علیه مردم غزه ادامه دهند. قطعاً اگر کشور‌های اسلامی با هم یک صدا و یک جهت شوند در این همآوردی همانطور که مردم غزه پیروز شدند، کشور‌های منطقه و مسلمان هم اجازه نخواهند داد که ژیم صهیونیستی به جنایت‌های خود ادامه دهد و این یک وظیفه دینی و انسانی است.

باقری افزود: جریان مقاومت در منطقه امروز یک هویت و واقعیت غیر قابل انکار است، این جریان برخلاف رژیم صهیونیستی که به دنبال بی‌ثباتی و ناامنی است، به دنبال ایجاد آرامش، امنیت و ثبات در منطقه است و قطعاً جریان مقاومت در این مسیر موفق خواهد بود و جمهوری اسلامی ایران هم در این مسیر، پایدار، با ثبات و قوی‌تر از گذشته حرکت خواهد کرد. انشاالله امیدواریم که هم افزایی و همراهی میان کشور‌های منطقه در کنار میدانداری و بروز قدرت جریان مقاومت بتواند صهیونیست‌ها را سر جای خودشان بنشاند و امید، روشنی و آینده با ثبات را برای ملت‌های منطقه به ارمغان بیاورد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با همه وجود به شما مردم عزیز قول می‌دهم که فرزندان شما در دستگاه دیپلماسی چه در ایران و چه در اقصی نقاط جهان از همه توان خود برای تامین منافع ملی و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی پوینده‌تر، طوفنده‌تر و با نشاط‌تر از گذشته حرکت خواهند کرد و انشاالله بتوانیم در آینده و در چشم انداز پیش روی، دستاورد‌های بزرگی را برای امت اسلام و ملت ایران به ارمغان آوریم.

خبرنگار: محمدحسین نیک خوی متین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۹ ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
مثلا کجای غزه باقی مونده که اسرائیل نزده ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۱۱ خرداد ۱۴۰۳
برای جوامع اسلامی و انقلابی بستن کراوات بسیار زَشت است . باید در سطح جهان در این باره روشنگری کرد.بعضی از مسلمین کی می خواهند از خواب بیدار شوند؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۱۱ خرداد ۱۴۰۳
کراوات علامت غرب گرایی و مخالف اسلام می باشد.
آخرین اخبار