استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در دوران فعالیت رییس جمهور شهید مشکل ۹۰ واحد تولیدی راکد استان رفع شد و به چرخه تولید بازگشتند.

غلامعلی حیدری در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: آیت‌الله رئیسی فردی میدانی، عمل‌گرا و جهادی با حفظ اخلاق و معنویت در میدان سیاسی بود که منشا تحول در حوزه‌های داخلی و خارجی شد.

وی افزود: بازگشایی شش هزار کارخانه، کارگاه و بنگاه اقتصادی راکد و رونق بخشیدن به آنها از مهم‌ترین اقدام‌های آیت‌الله رئیسی بود که از این شمار ۹۰ کارخانه، کارگاه و بنگاه اقتصادی مختص چهارمحال و بختیاری است.

حیدری با اشاره به عملکرد رییس‌جمهور شهید در راستای امیدآفرینی و امیدافزایی به جامعه، اضافه کرد: آیت‌الله رئیسی به حفظ وحدت، همدلی و انسجام در کشور اعتقاد داشت.

وی با اشاره به گام‌های بلند رییس‌جمهور شهید در حوزه خارجی برای سربلندی کشور یادآور شد: آیت‌الله رئیسی پس از ریاست‌جمهوری در نخستین تعامل با خارجی توانست واکسن کرونا را وارد و از فوت بسیاری هم‌وطنان جلوگیری کند.

حیدری عضویت در سازمان‌های مهم اقتصادی دنیا مانند شانگهای و فعال شدن اقتصاد دیپلماسی را از دیگر اقدام‌های مهم رئیس‌جمهور شهید دانست و گفت: ارتقای صادرات و افزایش فروش نفت در بازار‌های جهانی جزو برنامه‌های عملیاتی آیت‌الله رئیسی به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به استقبال مردم برای حضور در مراسم تشییع رئیس‌جمهور شهید و همراهانش، اظهار داشت: براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی نباید خلل و مشکلی در اداره امور کشور ایجاد شود و در این راستا مدیران کل دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری باید فعالیت‌های جهادی خود را تشدید کنند.

حیدری تاکید کرد: در این راستا تشریح و تبیین خدمات رئیس‌جمهور شهید به منظور امیدآفرینی بین مردم ضروری است و باید در دستور کار قرار گیرد.

وی توجه و تمرکز جدی برای جذب سرمایه‌گذاران را ضروری دانست و افزود: رفع موانع زنجیره ارزش به‌خصوص در ناحیه تخصصی صنعتی بادام سامان پس از تشکیل یک کارگروه ویژه انجام شود.

حیدری تصریح کرد: تشکیل و فعال شدن کارگروه‌های رونق‌بخشی شامل کارگروه گردشگری، بوم‌گردی، طبیعت‌گردی، عشایری، کشاورزی و دامپروری و همچنین کارگروه تولید انبوه مسکن با هدف رفع مشکلات موجود متقاضیان سرمایه‌گذاری ضروری است.

وی یادآور شد: تمرکز در بخش سرمایه‌گذاری باعث تحول در حوزه‌های مختلف چهارمحال و بختیاری و تسریع در روند توسعه پایدار استان خواهد شد.

شهرام زارع رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مرکز پژوهش‌های اتاق ایران تحقیق درخصوص پایش محیط کسب و کار در سطح ملی را انجام داده است.

وی تاکید کرد: بر این اساس چهارمحال و بختیاری با کسب امتیاز ۶.۱۱ از مجموع ۱۰ امتیاز رتبه ۲۲ کشور را کسب و نسبت به پاییز سال گذشته چهار جایگاه ترقی کرد.

زارع با اشاره به لزوم جذب سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف چهارمحال و بختیاری افزود: در این راستا فرمانداران بسته‌های سرمایه‌گذاری شهرستان‌ها را به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان ارائه دهند.


بیشتر بخوانید


وی یادآورشد: هم‌اکنون تعدادی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری در سطح ملی برای سرمایه‌گذاری بر روی برخی طرح‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری اعلام آمادگی کرده‌اند.

زارع تصریح کرد: در یک‌سال اخیر تعامل بین اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بهبود یافته و عملکرد مرکز بهبود فضای کسب‌وکار ۱۰۰ درصد رشد داشته است.

وی اظهار داشت: مجموعه‌ای با یکهزار متر مربع زیربنا در شهرکرد برای این اتاق خریداری شده است و بزودی بهره‌برداری می‌شود.

زارع گفت: رفع موانع کسب‌وکار، برطرف کردن مشکلات صادرات مواد خام و نیمه‌خام، برگزاری میز‌های خدمت دستگاه‌های اجرایی دولتی در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: برگزاری کمیسیون‌های تخصصی، حضور در نمایشگاه توانمندی‌های اقتصادی (اکسپو) تشکیل دبیرخانه مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اتاق اصناف و خانه صنعت و معدن استان، تشکیل هشت انجمن، پیگیری قوانین رفع موانع کسب‌وکار و تعیین بسته‌های سرمایه‌گذاری برای ارائه به سرمایه‌گذاران با جدیت دنبال و انجام شده است.

امین مالکی نائب‌رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بخش خصوصی برای شهادت رییس‌جمهور و همراهانش داغدار شده است.

وی رییس‌جمهور شهید را مایه دلگرمی محرومان جامعه اعلام و تاکید کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری در راستای تحقق اهداف شعار سال و دولت گام برمی‌دارد.

مالکی با اشاره به فعال بودن کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری، افزود: ۹۰ درصد مشکلات ورودی به این کمیسیون‌ها با همکاری بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌های اجرایی دولتی در استان رفع می‌شود.

سید سعید فیاضی رئیس کمیسیون گردشگری و کسب‌وکار‌های وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این کمیسیون یکی از کمیسیون‌های هفت‌گانه تخصصی اتاق بازرگانی است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در راستای رفع مشکلات موجود تلاش می‌کند.

وی به تشکیل کمیته گردشگری کشاورزی زیرمجموعه کمیسیون گردشگری و کسب‌وکار‌های وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: گردشگری کشاورزی در این استان ظرفیت و پتانسیل ویژه‌ای دارد، اما تاکنون هیچ مجوزی در این حوزه صادر نشده است.

فیاضی با اشاره به آمادگی حداقل ۱۷۰ متقاضی فعالیت در حوزه گردشگری کشاورزی چهارمحال و بختیاری، افزود: در صورت صدور مجوز برای واجدان شرایط این حوزه اشتغالزایی ارزان و پایدار در مناطق مختلف استان ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون طرح‌های گردشگری کشاورزی در شهرستان‌ها و استان‌های دیگر کشور براساس تفاهم‌نامه وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و وزیر جهاد کشاورزی اجرا شده است که باید در چهارمحال و بختیاری الگو باشد.

خلیل شریفی رئیس کمیسیون کشاورزی، صنایع تبدیلی، آب، منابع‌طبیعی و محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: ارائه مشوق‌های سرمایه‌گذاری برای رونق در ناحیه تخصصی صنعتی بادام سامان و تسریع در تکمیل زنجیره بادام ضروری است.

وی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت برای ساخت‌وساز در ناحیه تخصصی صنعتی بادام سامان می‌تواند به رونق این منطقه کمک کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.